READING

Colaje cu revistele lui aprilie & mai

Colaje cu revistele lui aprilie & mai

Luna aprilie a debutat la mine cu cateva calatorii iar inceputul lui mai m-a gasit intr-o Grecie in care nu am simtit criza economica (pentru ca am intalnit oameni care stiu sa traiasca frumos si sa se bucure de cele mai simple trairi, intr-un peisaj superb). Am purtat cu mine revistele lui aprilie si mai prin avioane, in masina si in camere de hotel, pe plaja si in cafenele si la intoarcere am facut un colaj de care sa-mi amintesc cu placere.

Protagoniste, in ordine alfabetica: AT ( revista mea preferata israeliana, un fel de Tabu in perioada 2005-2008), Harper’s BAZAAR (si aici nu sunt subiectiva, pentru ca lucrez la aceasta revista desteapta), Beau Monde, Elle, GQ (Dragos Placinta, am plans cand am citit editorialul tau si nu mi-a pasat ce au crezut pasagerii zborului Tarom spre Tel-Aviv, in data de 5 aprilie), Marie Claire, National Geographic (editia speciala cu caini & pisici), Tabu (pictorialul lui Marian Palie, superbisim!), The One si Viva!.

Abia astept revistele de iunie si noi calatorii! Masa mea de cafea este pregatita pentru noi colaje.

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here