Clotier, new kid on the block

Ieri am aflat despre un nou site de shopping. Se numeste Clotier si se deosebeste de celalalte (multe) site-uri de shopping prin faptul ca, in afara de clasica fotografie cu produsul, gasesti aici si idei despre cum sa iti pregatesti o tinuta. In plus, marele plus, Ovidiu Buta si echipa sa te tin la curent cu cele mai relevante evenimente de moda si cultura din oras si din lume, gata sa iti raspunda in maximum 24 de ore la toate dilemele tale vestimentare. Cum te imbraci la un eveniment, cum iti asortezi hainele in functie de silueta si de ce ai in prezent in sifonier?

Mi-am petrecut dimineata navigand vreo ora pe site si mi-a placut ca este un melanj de branduri noi si celebre iar preturile sunt wow. Ce am mai aflat? Piesele sunt pe stoc, stocurile sunt mici (intre 8 si maximum 20 de produse din fiecare), un mare avantaj, sa nu te trezesti ca piesa ta devine in scurt timp uniforma.

Si pentru ca este la inceput, Clotier a lansat si o aplicatie (valabila doua saptamani, incepand de ieri), cu premiu cate un tricou in editie  limitata si care se asorteaza cu personalitatea ta. Intra pe aplicatie, completeaza quiz-ul si poti castiga unul dintre tee-urile realizate impreuna cu ilustratorul roman Ioana Sopov. Apoi publica rezultatul quiz-ului pe pagina personala de Facebook si poti castiga unul dintre cele 8 modele (4 de fata si 4 de baiat). Sunt doar 1000 de tricouri, asa ca grabeste-te.

Aici este link-ul aplicatiei: https://apps.facebook.com/canotier

Va invit la cumparaturi, dragelor si dragelor, aici este link-ul Clotier.

www.clotier.ro

Eu mi-am facut deja o selectie, care cuprinde niste basice albe si negre si aceste minuni:

http://clotier.ro/tricou-dama-dttmh-david-bowie

http://clotier.ro/espadrile-imprimeu-animalier-rosii

http://clotier.ro/pantaloni-vaporosi-de-inspiratie-sportiva

 

surse de inspiratie foto: http://clotier.ro

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here