Cinci momente de stil cu mama

Pentru ca astazi este ziua mamei mele (67 de ani si sper sa nu se supere prea tare ca i-am divulgat varsta, desi nu are niciun motiv, pentru ca arata muuult mai tanara), am gasit in albumele mele  cateva fotografii atat de 90-iste, incat trebuia sa le scot in lume.

Intr-o ordine cronologica, asadar.

Mama, in primul nostru apartament inchiriat in Israel, in strada Harishonim, Kiryat-Yam. Martie 1990. Locuiam la etajul trei iar fotografia a fost facuta la scurt timp dupa mutare, in salon. Isi gasise de curand cateva ore ca profesoara de balet si se pregatea sa mearga la studio.

Octombrie 1990. La acea vreme mergeam in fiecare weekend cu grupul viagra for women online de prieteni din copilarie ai mamei in cate un loc nou; de cele mai multe ori erau site-uri arheologice. Aici cred ca eram chiar la Akko, pe langa zidurile orasului vechi.

Eilat, aprilie sau mai 1992. Mama si Dan s-au dus intr-un weekend linistit si eu am ramas acasa (eram in armata) si am facut baby sitter menajeriei de catei si pisici.

Poza cu mama in costumul bleumarin. Akko, in primul nostru apartament de pe malul marii. Zona de dining. Fotografia este datata 23 aprilie 1994. Mama se pregatea sa mearga la o petrecere.

Hamat Gader, baile romane, un sit la care nu am ajuns pana acum. Ianuarie 1995 sau 1996. Mama pozeaza a la Venus din Milo.

La anul, pentru 16 august ma pregatesc cu o noua serie de fotografii cu mama. Inca nu am decis din ce perioada, dinainte sau dupa nasterea mea.

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here