Ce mi-a placut in ultima vreme

Ultimele doua saptamani au trecut mai repede decat un film artistic.

Iata o frumoasa cronologie a placerilor mele din ultimele aproape 14 zile.

Gaia parties. Doua zile de miercuri, la distanta de o saptamana.

Prima, artistica, in parcarea de la viagra visa Gaia, transformata de Madalina Dorobantu si echipa sa minunata (Laura Belecciu, Aprilia Ivanescu & Co) intr-un cort de inspiratie renascentista.

Apoi a fost My Wednesday Excuse, miercurea trecuta, cu proiectul meu de suflet Book Cover Tee + Iubirrre = Big Love. Au venit multi prieteni dragi. Nu au venit cei care erau in vacante, la mare departare.

Apoi am primit de la prietenele de la Molecule-F povestea SLICED MOLECULE, tradusa intr-un nou episod Lucian Broscatean pentru Molecule-F. Cu opt interpretari in alb & negru in stilul minimalist Broscatean si partitura moleculara.

Tot de la Molecule-F am primit vestea asocierii Beluga Noble Vodka cu Jennifer Lopez. Beluga a devenit bautura oficiala a hit-ului de mai jos semnat Lopez-Pitbull, “Live it Up”, pe care cu siguranta ca unii dintre voi au dansat deja prin cluburile de la malul marii.

http://www.youtube.com/watch?v=BofL1AaiTjo

Apoi am aflat ca AVON a pornit la drum cu o caravana, cu ocazia relansarii noii game de machiaj. “Află culoarea oraşului tău”, in 45 de orase din Romania. Antonia („Marabou” imi place) este ambasadoarea gamei de make-up si o sa va intalniti cu ea in concerte la Iasi ( 26 iulie), Craiova – 1 august, Bucuresti – 2 august, Timisoara – 8 august, Cluj – 9 august, Ploiesti – 15 august, Brasov – 16 august, Sibiu – 17 august, Galati – 22 august si Constanta- 23 august). O idee de vacanta foarte simpatica.

http://www.youtube.com/watch?v=ryxd76dYMlA

Si a fost cinemateca de vara de la The Place, odata cu reducerile de 50% din magazin. Am vizionat filme de la Transilvania Film si am mancat covrigei de la Grand Papa (minunati!) si inghetata Magnum Gold si am baut bere de la Stella Artois. Rece si buna.

Si am baut o cafea rece, foarte buna, la nou deschisul studio de make-up express MONROE.

Mi-a mai placut un concurs http://societecerebrossa.com

si Ana Morodan, cu premiu, o bratara omagiu adus Fridei Kahlo. Foarte inspirat.

Inchei cu o fotografie de acum cateva zile. Clint & Shlomo, cateii mei dragi, savureaza un desert bine meritat.

Pe curand, cu noi placeri de vara!

Surse de inspiratie: http://www.beyondbeautifuljlo.com, http://www.molecule-f.com, http://www.viva.ro, arhiva personala

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here