READING

Atelierul de facut carte la Galeria Posibila

Atelierul de facut carte la Galeria Posibila

Totul a inceput in anul 2009, cu “Petite Histoire”, la Galeria Posibila. A urmat cartea-album “Nu-mi place numai marea, dar si muntele” a Nicoletei Moise, un fel de “oracol” in fotografii ce apartin aceluiasi personaj, Doamna M, intalnita intamplator de artista pe strada Luterana, intr-o zi de iulie a anului 2012.

Proiectul  “Selecție personală” atelierul de facut carte este o continuare a acestei carti. Pana in 31 august suntem asteptati la Galeria Posibila, in spatiul extrem de “acasa” creat de Lacrima Iuga si de Matei Caltia, ca sa facem cate o carte, dintr-o selectie de 2000 de fotografii anonime, un copiator si topuri de hartie. Fiecare isi va scrie textul pe firul imaginilor, impletind poate o poveste personala sau una pornind de la un personaj descoperit in imaginile destul de cliseistice ale anilor ’70 – ’80.

Sunati pentru programare la numarul de telefon: 0743 356 965.

Galeria Posibila se afla pe Strada Popa Petre la numarul 6.

www.posibila.ro

 

O vara minunata, la mare dar si la munte!

Surse de inspiratie foto: Galeria Posibila, “Nu-mi place numai marea, dar si muntele”

 

 

 

 

 

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here