Atelier Eclat Pekin

Astazi incep un nou capitol pe blogul meu, dedicat unor foste studente NAKED PR generation.

Monica Manu

Monica Manu

Monica Manu, o tanara cu un zambet cald din Constanta care a lansat in urma cu doua zile un site de bijuterii fantezie pe placul meu: Atelier Eclat Pekin.

Monica a studiat in China marketing si vanzari si a locuit acolo cativa ani buni, indragostindu-se de cultura asiatica.

Era firesc pentru o fashionista care se imbraca pe gustul meu ca la intoarcerea in Romania sa se gandeasca la un business online dedicat accesoriilor. Inele, bratari, coliere, toate cu patina aceea care te indeamna sa iti cumperi un bilet de avion spre China, cu intoarcere nedeterminata.

Draga Monica, iti urez mult succes si pot sa iti spun ca deja ma gandesc cum sa port trei dintre multele piese care mi-au placut. Cele trei coliere sunt cel cu dragon, pe care l-a probat si Clint, cel cu aripi si cercul cu capete inmargelate. Best of-urile mele, numai bune de purtat cu tricouri, maiouri si pulovere groase, la toamna-iarna.

Haideti la shopping, preturile sunt wow.

http://www.ateliereclatpekin.com

 

surse de inspiratie foto: http://www.ateliereclatpekin.com, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here