And where is Mr. Applehead?

deschidere mare

Prietenii de la Strongbow au lansat zilele acestea pagina oficiala de Instagram Strongbow® Romania, si au adus in marea familie urbana un personaj cat se poate de simpatic: Mr. Applehead. Daca intrati pe pagina de Instagram o sa descoperiti un quest interactiv pentru fanii Strongbow. Timp de 4 saptamani il veti gasi pe Mr. Applehead in diverse ipostaze, de la cultivarea si ingrijirea merilor si pana la culegerea merelor si mai apoi a procesului de „nastere” al cidrului si pana la momentul in care aceasta bautura urbana darling ajunge in frigiderele noastre. Desenele au fost realizate de Saddo, celebrul ilustrator si muralist roman.

Eu m-am jucat putin mai devreme si, pentru ca nu am voie sa particip (sunt ambasador Strongbow), va invit sa o faceti voi. Este un puzzle extrem de creativ, pe care aveti timp sa il rezolvati pana in 13 decembrie 2015. Asadar: trebuie sa il gasiti pe Mr. Applehead in fiecare ilustratie, apoi veti fi indrumati catre urmatoarea faza a questului. Premiile sunt multe. Cele mai atractive mi s-au parut castile, longboard-urile, tricourile si rucsacii cu ilustratiile lui Saddo si personalizate de Asphalt Freaks si aparatul foto Mirrorless OMD Olympus E-M10.

casti1

longboardalb

Asadar, Mr. Applehead e pe Instagram!

Daca nu am fost destul de explicita, intrati si pe pagina de Facebook.

Eu stiu doar ca imi place Strongbow, ca il beau in compania prietenilor sau si singura, precum Sue Hellen din Dallas varianta soft, in dupa amiezele in care ma simt si mai urbana. Si da, preferatul meu este Strongbow in varianta Gold Apples.

Strongbow_Ro_Instagram

sticker1

#Urbanbynature #StrongbowRomania #Strongbow #cidru #mere

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here