9 scene de neuitat din filmele mele

Astazi este o zi trista pentru mine, pentru ca tocmai am aflat ca Philip Seymour Hoffman nu mai este printre noi.

Dar tot pentru astazi imi programasem sa scriu despre scenele preferate din filmele mele, un prim episod, pentru ca sunt multe, dar acestea sunt cele mai pregnante in acest moment – unele vazute in copilarie, altele, in cele mai recente filme vizionate.

Prima este scena din “Sunetul muzicii”, in care copiii merg la culcare si canta adorabil impreuna cu Julie Andrews “Good Night”.

http://www.youtube.com/watch?v=xNs3nK31DKc

“Tess d’Urbervilles”, scena in care Nastassja Kinski mananca cirese.

Scena din “Vraciul”, filmul polonez din anul 1982 (aveam 10 ani), in care fiica doctorului amnezic isi flutura mainile in vant pe saua motocicletei iubitului sau, nestiind ce o asteapta. (nu am gasit aceasta fotografie, dar am pus aici afisul filmului).

Scena in care Ed Harris sta langa geam, in “The Hours”, unul dintre cele mai frumoase filme vazute vreodata.

Marie Antoinette, scena in care Kirsten Dunst este intampinata de intreaga suita regala si este dezbracata de hainele sale austriece si imbracata dupa moda de la Versailles.

Scena din “Never let me go” cu masina oprita in mijlocul drumului, in care, chiar daca se vede orizontul, parca seamana cu o cusca.

Scena din “Django unchained”, cu sangele de pe florile de bumbac.

Scena in care nevestele brokerilor din “The Wolf of Wall Street” danseaza cu marinarii de pe vasul salvator. Iar muzica a fost superb aleasa. Din pacate nu am gasit scena pe Youtube, dar pun in album cateva fotografii de making of & si una cu Margot Robbie si Leonardo di Caprio pe yacht, inaintea furtunii.

Iar la final, scena din “American Hustle”, cu Amy Adams si Christian Bale dansand printre umerasele de la curatatorie.

http://www.youtube.com/watch?v=WjgJPBTN1lI

 

Din seria #mymomentsintime

 

Surse de inspiratie foto: http://designsbymeg.com, http://www.allocine.fr, http://www.cinemarx.ro, http://www.superiorpics.com, http://www.listal.com, http://worldfilm.about.com, http://www.askmen.com, http://krelllabs.blogspot.ro, http://o.canada.com

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here