5 minute cu Ana Morodan si Ovidiu Buta

In urma cu cateva saptamani, prietenele mele Cristina Pop si Lili Misaila de la Antz Communications/http://www.eroiiromanieichic.ro /http://www.1000desfaturi.ro mi-au povestit despre un nou proiect lansat, ale carui personaje principale sunt Ana Maria Morodan de la http://highstreetcardigans.com si Ovidiu Buta.

Am intrat imediat pe site-ul http://www.in5minute.ro si pe pagina aferenta de Facebook si de atunci imi petrec in fiecare dimineata 5 minute pe aceste link-uri, la cafeaua mea cu lapte.

Ana Maria Morodan

Ana Maria Morodan

Ovidiu Buta

Ovidiu Buta

Ana si Ovidiu se pregatesc acum de lansarea primului curs “SPEEDCHANGE” de stil personal, care va avea loc pe 13 si 20 aprilie intr-un spatiu foarte potrivit (Palazzo Lido, in strada C.A. Rosetti nr 13).

Din program:  trucuri care iti iau doar 5 minute ca sa-ti compui o tinuta care te va bucura toata ziua si in care te vei simti cel mai bine. “Cum sa iti gasesti adevarata ta poveste de stil, detaliile care sa-ti construiasca o imagine dincolo de rigorile vremurilor, limitarile preturilor sau nelinistile tendintelor din revistele de moda”(am citat din Ana Maria Morodan).

Iar propunerea lui Ovidiu Buta

este cat se poate de relevanta: “Sa dai valoare fiecarei alegeri vestimentare, sa o domini si sa nu o lasi niciodata “sa te poarte”, asta este elementar in construirea unui stil personal remarcabil. Moda inseamna “democratie”, alegeri care sa vorbeasca despre tine lumii, “o armura care sa te apere de rutina zilnica”. Trebuie sa scapam de dictatura tendintelor, a temerilor “faux pas”-urilor, mai ales azi, cand nimic nu mai este prea mult sau nepotrivit. Singurele reguli “in picioare” trebuie sa fie sa te stii bine, sa-ti cunosti preferintele, punctele de forta, puterea sarmului tau si cateva reguli clare, de estetica elementara. Atat. Restul, cand e vorba de stil, vine firesc si poate sa-ti rescrie istoria personala. Iar trucuri bine organizate, care sa-ti ia 5 minute, pot face cu-adevarat minuni”.

Fiecare dintre cele doua intalniri dureaza doua ore, iar la final, participantele vor primi evaluari si fise de stilism personalizate, un kit de idei de imagine si branding personal, de trucuri de transformare rapida, idei de shopping personalizate, solutii de povesti personale de moda si de reorientare a garderobei, toate organizate pe module speciale care sa permita transformarea profunda sau regasirea stilului fara cusur.

Daca v-am facut curioase si vreti sa va inscrieti la curs, aici gasiti toate detaliile: pentru inscrieri,puteti trimite un email la contact@in5minute.ro cu o vizita in prealabil aici: http://www.facebook.com/in5minute

Ne vedem cu Ana Maria si Ovidiu Buta la Palazzo Lido, in 13 si 20 aprilie.

surse de isnpiratie: Antz Communications, http://highstreetcardigans.com, http://www.evz.ro

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here