The playground, an exhibition to see.

deschidere mare

Pe Felicia Simion o cunosc de pe Instagram & facebook. Imi plac fotografiile ei pentru ca imi “vorbesc” de fiecare data foarte clar si imi redau stari traite la un moment dat.

1

Felicia are in display acum o expozitie de fotografie pe care va invit sa o vedeti la Hanul Gabroveni,

pana miercuri, 2 decembrie, intre orele 10:00 – 18:00. Astazi sa nu mergeti, ca in weekend e inchis.

2

“Terenul de joaca” inseamna pentru Felicia sfarsitul copilariei si inceputul maturitatii. Personajul principal din fotografiile sale este Felix, verisorul sau, care, la fel ca si ea si alte generatii de rude, isi petrece copilaria intr-un sat din Romania. Fiecare fotografie poate fi pentru noi o intoarcere in copilarie, acasa, cu toti cei dragi, perioada in care avem senzatia ca orice este posibil.

În “Micul Prinț”, Antoine de Saint-Exupéry scrie: “Iată secretul meu. E foarte simplu: nu vedem bine decât cu inima. Ochii nu văd esențialul.” – imi scrie Felicia.

Expozitia Feliciei face parte dintr-o serie de evenimente ce aniverseaza 25 de ani de Radio RFI in Romania.

Din seria “Placerile lui Noemi”.

Fotografii: Felicia Simion.

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here