A new kid on the block

deschidere mare

La finele anului trecut i-am cunoscut pe Madalina Edwards (architect) si pe sotul sau, Balint Hajagos (fotograf), prin Andrea Szilagy (NES Loves Shoes). Balint mi-a povestit ca are de gand sa deschida un studio de fotografie si asa cum ii priveam eu pe el si pe Madalina, cum li se luminau fetele cand vorbeau despre locatie, abia am asteptat momentul lansarii.

Pana la deschiderea oficiala am avut ocazia sa folosesc unul dintre spatii. Pentru ca sunt doua studiouri in complexul din Logofat Tautu 68A, o fosta fabrica de bere cu geamuri mari, loc care te duce cu gandul la lofturile din filmele americane din anii ’90.

Locul a fost gandit excelent de Madalina: sunt doua studiouri complet echipate, unul cu multa lumina naturala (este absolut superb spatiul) iar celalalt este vopsit in gri, perfect pentru poze de produs si obiecte mici. Studiourile sunt dotate cu zona de make-up si garderoba si exista si garderoba si dus si un sistem de sunet excelent.

2
The Brewery s-a lansat oficial pe 20 aprilie, un “open house” event de toata ziua si totodata vernisaj cu fotografiile unor artisti dragi mie (unii dintre ei imi sunt prieteni, pe altii ii apreciez pentru ceea ce fac si ii urmaresc de la distanta: draga mea Andreea Macri, Andrei Runcanu, Barna Nemethi, prietenul meu drag Cornel Lazia, Cornel Brad, Dan Beleiu, Felicia Simion cea minunata care a facut pozele pentru cel mai recent proiect al meu, “Camasa alba de vacanta”, Lehel Kelemen, Nicolae Burca, Oltin Dogaru (care a fotografiat cateva editii Book Cover Tee) si artistii vizuali ZWEI (Ileana Sebe cea cool) si Nikon One.
Set-ul de la eveniment a fost realizat (food & Co) de Avincis (avincis.ro) si Sikaru (sikaru.ro) si a fost foarte bine, baieti.

3

 

8

foto Felicia Simion

foto Felicia Simion

10

11

Anda Brindusa o fotografiaza pe Andreea Macri

Anda Brindusa o fotografiaza pe Andreea Macri

 

Andreea Macri si Barna Nemethi by me

Andreea Macri si Barna Nemethi by me

Aici este site-ul The Brewery si aici sunt paginile de social media: Facebook si Instagram.

As vrea sa il mentionez la finalul povestii pe Cosmin Sbarcea, care a facut fotografiile la eveniment. Cosmin, esti foarte bun, unul dintre cei mai buni, sa stii ca te recomand.

Si as mai vrea sa o felicit pe draga mea Alexandra Caspruf pentru organizarea evenimentului si dirijarea intregului concept. Nu esti numai un stilist foarte bun, ci si un PR excelent! I am proud of you, lady.

me by Cosmin Sbarcea

me by Cosmin Sbarcea

cu Balint si Madalina Hajagos si Alexandra Caspruf, the official opening day

cu Balint si Madalina Hajagos si Alexandra Caspruf, the official opening day

foto by Andreea Macri

foto by Andreea Macri

foto by Cornel Lazia

foto by Cornel Lazia

final material

Surse foto: Cosmin Sbarcea, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

  1. Raducu

    15 May

    Foarte frumos.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here