Team building chic

Pentru ca este luni si toata lumea incepe o noua saptamana de lucru, voi scrie astazi despre oamenii de echipa cu care am avut de a face in ultima vreme.
Iar in introducere voi scrie despre un episod pe care il stiu de la mama mea, care il are ca personaj principal pe Opapa, bunicul meu matern. Bunicul a fost inginer sef la laminorul Braila. La un moment dat, pe cand mama era la liceu, a avut loc un accident in fabrica. Bunicul obisnuia sa munceasca cot la cot cu oamenii sai; sa faca si munca de muncitor, fara fasoane si aere de sef. In urma accidentului, cand i-au adunat pe toti din gramezile de moloz si resturi de sudura si i-au dus de urgenta la spital, cineva l-a recunoscut pe bunicul, mirat cumva ca ajunsese acolo, in linia intai de expunere. Dupa ce a fost stabilizat, desi a ramas cu sechele (pierderea auzului cu una dintre urechi), bunicul a declarat ca i s-a parut normal sa fie alaturi de echipa si o va face de inca 100 de ori, daca este necesar. A cerut acelasi tratament, fara figuri de stil si alte

alinturi. Opapa era un om de echipa desavarsit si mama mea a invatat acelasi lucru, pe care mi l-a transmis si mie.

In toti anii in care am lucrat, de la serviciul militar (care a fost ca un job), la munca de ambasada, 8 ani), la cea din agentia de publicitate (3 ani) si apoi in presa (din 2006 pana in prezent) si cea de freelancer, am avut ocazia sa lucrez cu multe echipe si de fiecare data am incercat si cred ca am si reusit sa muncesc cot la cot cu oamenii mei.
Saptamana trecuta, cand am petrecut cateva ore alaturi de colegul meu Razvan Firea de la The Place la Palatul Parlamentului, unde urma sa aiba loc Gala Elle Style Awards, am observat cu mare placere si admiratie cum Carmen Seitan (de la Moschino & Distinto) cara pe treptele inghetate, alaturi de oamenii sai, piesele din display-ul Moschino si a lucrat cot la cot cu acestia; am vazut-o pe Roxana Voloseniuc, redactorul-sef de la Elle Romania, cum era in focurile pregatirilor alaturi de redactia sa. Si am decis sa scriu astazi despre toti oamenii de echipa pe care ii cunosc si care fac adevarate team buildings.

Asadar, il voi mentiona si pe Andrei Iovu, redactorul sef Harper’s BAZAAR, care a lucrat umar la umar cu intreaga redactie la pregatirile petrecerii aniversare Harper’s BAZAAR din acest noiembrie. Le voi lauda pe Amalia Nastase (Eventures) si pe Corina Barladeanu (2 Active PR) si pe Mirela Bucovicean (Molecule-F) sau Malvina Cervenschi, (Malvensky Charms), care muncesc alaturi de echipele lor si care sunt nelipsite de la intrarea la orice eveniment pe care il organizeaza, ca sa isi intampine cu zambetul pe buze invitatii si nu se dau in laturi de la a face si confirmarile de rigoare. Mereu cu zambetul pe buze si elegante.
Asta inseamna pentru mine oameni de echipa.

Sper ca in viitor sa am ocazia sa cunosc si alti oameni din categoria “working people”, care fac din fiecare zi de lucru un adevarat team building. La fel ca inotatoarele sincron sau majoretele epice.
O saptamana perfecta va doresc!

Sursa de inspiratie: http://www.businessinsider.com/, http://www.tumblr.com, http://legrandcirque.tumblr.com


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here