Razvan Firea si Dorian Gray

cheapest viagra australia

l-lui-Dorian-Gray-Razvan-Firea-22.jpg” title=”Portretul lui Dorian Gray, Razvan Firea 2″ width=”350″ />Atunci cand i-am povestit lui Razvan Firea (http://www.facebook.com/LePetitIndigent, The Place Concept Store) despre “Book Cover Tee”, nici nu am apucat sa termin bine prima propozitie si mi-a spus:  “Portretul lui Dorian Gray, e cartea mea”. La doua zile am si avut pe email imaginea: o fotografie cu Razvan, foarte, foarte Dorian. Mai jos cititi si povestea.

__________________________________________________________________________________________

" Prima carte  pe care am citit-o a fost scrisa de Oscar Wilde. Aveam aproape 6 ani si imi petreceam seara, ca majoritatea serilor de altfel, cotrobaind fascinat in biblioteca bunicii.

Se numea "Fantoma din Canterville", titlu ce e de inteles de ce m-a atras la acea varsta. Mai tarziu aveam sa o recitesc, pe nerasuflate, ca pe toate scrierile lui Wilde, atras fiind de principiul sau de a aduce frivolitatea la rang de filosofie, avand sa ma numesc de atunci "profund superficial". "Dorian Gray" a fost sufletul meu geaman de cand am deschis prima pagina, avand ulterior sa fiu numit, de nenumarati oameni care ma cunosteau sau nu,  aproape intamplator,  Dorian.  Asadar, cand Noemi mi-a propus acest proiect, nu mi-a luat mai mult de o secunda sa decid ce carte voi portretiza, si desigur, cine va juca rolul personajului."

__________________________________________________________________________________________

Tricourile din proiectul “Book Cover Tee” pot fi cumparate numai din librarii: de la Anthony Frost, Bastilia si Carturesti.

Foto Razvan: George Enache

tricourile cu coperta "Portretul lui Dorina Gray" si etichetetele creative ale partenerilor "Book Cover Tee", Atelier Perwoll si Philips Romania.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here