Povestea mea cu SKYY Vodka

Prima oara am auzit de SKYY Vodka in decembrie 2008, cand importatorul Cristalex Romania impreuna cu agentia Millenium (Sorina Daescu se ocupa de cont la acea vreme) au lansat brandul in Romania intr-un mod cat se poate de artistic: in studioul fotografului Cosmin Gogu, care a pregatit un vernisaj inspirat de vodka cea futurista americana.

In vara lui 2009 a fost randul fotografului Cornel Lazia sa isi expuna fotografiile cu zgarie-nori si strazi aglomerate din New York la The Place Concept Store, iar Andreea Latu, la acea vreme marketingul din acest spatiu hip, m-a invitat la vernisajul "Vertigo".

Cand am inceput sa promovez brandurile Cristalex, primul eveniment de care m-am ocupat a fost asocierea SKYY Vodka cu inaugurarea galeriei de arta de la Spazio Studio, unul dintre cele mai frumoase spatii artistice din Bucuresti si care din pacate a fost inchis, un an mai tarziu. Inaugurarea a avut loc intr-o zi de decembrie, in preajma sarbatorilor si a nins atat de frumos in acea seara iar compania a fost atat de placuta, incat o sa-mi amintesc cu mare placere de acele momente.

Acum cateva saptamani am primit de la echipa de chic de la Molecule-F un material despre cea mai noua campanie SKYY Vodka, o serie de sticle in editie limitata, un omagiu adus unor orase emblematice americane: San Francisco, locul in care s-a nascut SKYY Vodka, in anul 1992; New York si Miami, in care petrecerile se tin lant.  SKYY Vodka Limited Collectors Edition inseamna si trei cocktails cat se poate de hip. In Romania, aceasta editie limitata se va gasi in variantele New York si San Francisco si le veti intalni in cele mai cool locatii.

O cronologie SKYY Vodka in imagini; o campanie din 1999 care este printre preferatele mele: Art Director: Chad Farmer, fotograf: Moshe Brakha.

SKYY Vodka in viziunea lui David LaChapelle

SKYY Vodka vazuta de Raymond Meier

SKYY Vodka in Sex & The City

http://www.skyy90.com/ este site-ul dedicat SKYY 90, dedicat designului si artei futuriste.

Surse foto: molecule-f, Cristalex Romania, http://www.ohlalaparis.com, http://app.lookbooks.com/, http://popsop.com/38932, http://www.advertolog.com, http://msn.juiceonline.com/, http://www.behance.net, http://www.designedgecanada.com, http://molecule-f.com/blog/blog/skyy-vodka-limited-collectors-edition/, www.cosmingogu.com


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here