READING

“Pescarusul Jonathan Livingston” in viziunea Danie...

“Pescarusul Jonathan Livingston” in viziunea Danielei Kammrath

Daniela Kammrath

Daniela

Pentru astazi am ales “Pescarusul Jonathan Livingston” a lui Richard Bach, cu coperta recreata de Daniela Kammrath de la www.121.ro. Ilustratia copertii a fost creata de catre un bun prieten al Danielei, artistul Cristian Ianculescu (www.ianculescu.com).

Pe Daniela Kammrath am cunoscut-o in urma cu multi ani, iar povestea intalnirii noastre o gasiti aici:

Iar anul trecut am avut placerea sa fiu invitata in emisiunea sa de la Radio Lynx, unde am petrecut o ora mai mult decat agreabila.

Book Cover Tee Group Chapter 2

Book Cover Tee Group Chapter 2

Book Cover Tee Group part 2 Chapter 2

Book Cover Tee Group part 2 Chapter 2

Draga mea Daniela Kammrath, esti extraordinara, abia astept sa mai facem o coperta pentru cartile mele purtabile. Iar la sedinta foto cu Oltin Dogaru ai fost un adevarat inger!

Asa cum stiti deja, “Book Cover Tee”, proiectul meu de suflet a ajuns la cea de-a doua serie (dupa primul capitol, lansat in iulie 2012, “pilotul”). Este un proiect Placerile lui Noe & 109 & prieteni apropiati, invitati sa creeze coperta cartii preferate.

Cele 100 de tricouri (cu modele de fata & baiat) pot fi achizitionate de la Libraria de carte engleza Anthony Frost, de pe www.molecule-f.com si de la The Place Concept Store.

“Book Cover Tee” a fost posibil cu sprijinul a doua branduri care au platforme de comunicare extrem de creative in zona de arta si design si alaturi de care am dezvoltat proiecte minunate si in trecut: Henkel Romania, cu al sau www.atelierperwoll.ro/, si Stella Artois, cu www.stellaartois.ro (Club des Connaisseurs).

O mare parte din banii obtinuti din vanzarea tricourilor va fi donata “Centrului de Adoptii Iubirrre” 

Foto: Oltin Dogaru

Pe maine, cu “Girl in a Hyacinth Blue” a lui Susan Vreeland, o coperta gandita de Diana Florina Cosmin de la Forbes.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here