READING

O melodie cu o campanie foarte desteapta

O melodie cu o campanie foarte desteapta

Din seria campaniilor destepte, voi scrie astazi despre cea gandita de Cristina Bazavan pentru lansarea piesei Vunk,  “Doi Somnambuli”. Am inteles ca melodia este inspirata dintr-o intamplare personala a lui Cornel Ilie. Si pentru ca versurile cantecului spun “e 10 fara un sfert, mai am timp sa te iert”, videoclipul a fost postat online pe pagina de Facebook a trupei ieri, la ora 9.45. (https://www.facebook.com/VunkOfficial).  Nu va spun ca intr-o jumatate de ora erau sute de like-uri si share-uri, iar numarul creste vertiginos, mai devreme erau 1,773 de share-uri iar pe youtube sunt la aceasta ora 56,523  vizionari.

De cate ori nu vi s-a intamplat sa nu puteti sa dormiti si sa incercati sa numarati oi, sa cititi o carte, sa va uitati la un film sau sa vorbiti cu un alt “somnambul” la telefon?

“Este un cantec pentru toti aceia carora li se spune sa se trezeasca din niste emotii frumoase, sa fie cu picioarele pe pamant, dar stim ca noi toti suntem, pana la urma, niste visatori.”, a declarat Cornel Ilie.

Videoclipul a fost filmat la Los Angeles de catre Edward Aninaru (le-a fotografiat pe Inna si pe Madalina Ghenea, a realizat videoclipurile unor piese INNA sau Antonia) iar protagonistii sunt  golden retrieverii Benelli si Maverick, antrenati pentru aparitiile in filme, dar si pentru a lucra alaturi de copiii cu autism.

“Dragostea e oarba, o spun oamenii.

Dragostea e muta, ne-o arata animalele.

Arata ca iubesti fara sa spui niciun cuvant”

Frumos si felicit intreaga echipa pentru teaser, pentru comunicatul scris ca o poveste si pentru ca sunt tonici.

Iata si filmul cantat:

https://www.youtube.com/watch?v=OnPYwkpInPo

 

Sa dormiti bine

la noapte! Eu ma voi uita la pozele din vacanta mea californiana din august 2012, in locuri in care a fost filmat videoclipul. Si cu siguranta ca voi visa frumos.

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here