My Romanian Design Week

deschidere mare, mare

Astazi scriu despre un eveniment din seria “Placerile lui Noe”.

Este vorba despre Romanian Design Week, care inca de la prima editie a adunat unii dintre cei mai buni designeri romani si, in opinia mea, unele dintre cele mai relevante proiecte de design din Romania.

??????

Editia RDW de anul acesta a inceput in data de 15 mai si va dura 10 zile, o adevarata desfasurare de forte ce cuprinde expozitia centrala de la Hanul Gabroveni, cu 150 de proiecte si in tot acest timp, inca 60 de evenimente in 40 de locatii dragi mie din Bucuresti.

RDW 2015 vine la pachet cu o aplicatie foarte utila pentru cei care vor sa fie la curent cu tot ce se intampla pe toata desfasurarea marelui eveniment si totodata constituie un fragment din cadrul proiectului   Bucuresti MEMORIA | EXPLORAREA | IMAGINAREA care anunta candidatura orasului Bucuresti la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021 (un proiect ARCUB in parteneriat cu alti operatori culturali din marele oras). Aici sunt toate detaliile:

www.bucuresti2021.ro

www.facebook.com/Bucuresti2021

www.arcub.ro

www.facebook/arcub.ro

 

Coordonatele social media ale Romanian Design Week pot fi gasite aici

Romanian Design Week Book Cover Tee

Ce pot sa va mai spun? Ca sunt onorata sa particip anul acesta (chiar daca nu sunt fizic in Bucuresti) cu proiectul meu de suflet Book Cover Tee – tricourile editiei cu numarul 6, realizate impreuna cu Lucian Broscatean, cu aportul unora dintre cei mai dragi prieteni si cu sprijinul Perwoll Romania, Stella Artois si Sephora Romania, totul pentru Iubirrre.

Sunt onorata si pentru ca proiectul meu este expus alaturi de cele ale unor designeri romani care imi plac si pe care ii cunosc si alaturi de alti oameni dragi mie, adevarati KOLs, precum Ileana Sebe, Andreea Macri sau Vicki Nicola.

Le multumesc prietenilor de la The Institute (Maria Neneciu, Mara Danila & Co, Sorina si Tudor Daescu), ii multumesc inca o data echipei Molecule-F (Anca Dinculescu, Cerina Ratiu, Mirela Bucovicean si Sergiu Martinas), prietenii dragi care au coordonat logistica in locul meu si sper ca aceasta editie sa fie un nou succes.

Va pup cu drag din marele oras mic Las Vegas si sa ne revedem cu bine la RDW 2016.

final material

Surse de inspiratie foto: The Institute, Lucian Broscatean

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here