Mrs. Marisa BerensonAstazi o aniversez pe Marisa (Schiaparelli) Berenson cu o comanda pe Amazon a albumului cu cele mai frumoase fotografii ale sale, surprinse de unii dintre cei mai mari artisti.

Am descoperit-o pe Berenson in filmul “Cabaret”

(unul dintre filmele copilariei mele) si ulterior am vazut-o in “Moarte la Venetia”.
Abia pe la finele anilor ’90 am citit despre Berenson ca a fost unul dintre cele mai bine cotate modele ale anilor ’60-’70, unul dintre modelele preferate ale Dianei Vreeland de la Harper’s BAZAAR, adorata de fotografii si de fashionsitii vremii. Yves Saint Laurent a numit-o la un moment dat “modelul anilor ‘70”.

Marisa Berenson s-a nascut la New York si am mai scris despre familia sa, atunci cand am mentionat-o pe blog pe sora sa, actrita Berry Berenson (care a murit in atentatelele din 11 septembrie 2001).

Bunica maternala a lui Berenson a fost nimeni alta decat celebra Elsa Schiaparelli.

Am descoperit de curand un site care comercializeaza produsele cosmetice ale lui Berenson si se pare ca acest ulei nutritiv este foarte bun.
http://thetashop.net/fr/15-fabuleuse-huile-de-figue-de-barbarie.html

Vreau sa vad in curand si filmul “I am Love” al regizorului Italian Luca Guadagnino, produs de Tilda Swinton, in care joaca si Marisa Berenson. Actiunea se petrece la Milano, intr-o veche familie. Genul de film preferat la mijlocul saptamanii, asa ca il pastrez pentru miercurea viitoare.


Albumul meu cu Marisa Berenson

Marisa si Berry Berenson impreuna cu bunica lor adorata, Elsa Schiaparelli

Marisa Berenson si Diana Vreeland, sedinta foto pentru Harper’s BAZAAR

Polaroide Warhol cu Berenson

Berenson si Andy Warhol

Berenson si Halston

Marisa Berenson si fiica sa, Starlite, la o petrecere

Fotografiata de Tom Ford

Surse de inspiratie: http://www.zimbio.com, http://pinterest.com, http://dotfranny.blogspot.ro, http://www.harpersbazaar.com/, http://www.wikifeet.com, http://the-70s-fashion-archive.tumblr.com, http://www.harpersbazaar.com, http://www.anothermag.com, http://www.vogue.it, http://dianepernet.typepad.com, http://forums.thefashionspot.com/, http://www.thestylesaloniste.com, http://www.alibaba.com, http://habituallychic.blogspot.ro, http://zacposen.tumblr.com, http://womensweardaily.tumblr.com/


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here