READING

MONROE, the instant make-up studio

MONROE, the instant make-up studio

Dragii mei, incep saptamana Placerilor lui Noe cu o veste pentru doamnele si domnisoarele practice. Un proiect female viagra australia la a carui lansare m-am implicat si eu putin, pentru ca mi-a placut ideea si o cunosc pe account-ul sau din vremurile Saatchi & Saatchi. Este vorba despre Ilinca Apetrei, cea iubitoare de pisici si catei. Si pentru ca MONROE (asa se numeste locul) este foarte aproape de unde locuiesc.

Ilinca Apetrei cea minunata

Ilinca Apetrei cea minunata

Cristina Bratu-Clonda si Emanuel Clonda

Cristina Bratu-Clonda si Emanuel Clonda

Asadar, faceti cunostinta cu MONROE, primul studio de make up & hair express din Romania, Express by Day / Diva by Night, ce are in spate ideea cuplului Cristina Bratu-Clonda si sotul sau, Emanuel Clonda (ownerul agentiei Hippos) si o intreaga echipa tanara si “care abia asteapta sa vina la munca” (citez din Stela, una dintre cele patru make-up artiste, care mi-a aplicat un machiaj de zi minunat in ziua lansarii).

In afara preturilor care mi s-au parut foarte corecte pentru servicii (un machiaj express costa 90 de lei si un facial express, 60 de lei), ideea de “express” mi-a placut mult: Vii la MONROE fara vreo programare in prealabil, ceea ce este minunat pentru “a working woman”, cu un program super incarcat.

O grija in minus, ca sa zic asa, pentru un machiaj de zi sau de seara, de eveniment “red carpet”, pentru o mani/pedi rapida sau un coafat pe repede inainte.

Mi-a placut mult si partea de lounge, cu terasa unde am baut niste cafele reci excelente iar in meniu sunt o multime de bubbles interesante.

Programul MONROE este de la 8:00 la 22:00 de luni pana vineri si de la 8:00 – 23:00 sambata si duminica.

Sanziana Iaru si Stela

Sanziana Iaru si Stela

 

Make up artistul Sanziana Iaru coordoneaza intreaga echipa de specialisti in beauty iar unul dintre “starurile” MONROE este tratamentul de instant lifting, care face adevarate minuni, abia astept sa il incerc!

Produsele MONROE sunt din gamele Medik8 (http://www.medik8.ro),

Make Up Forever, Medic Proof, Benefit San Francisco (sunt un mare fan Benefit, recunosc).

Iar designul interior MONROE  a fost realizat de echipa artistica Hippos, http://hippos.ro, dupa conceptul artistului Martin Emilian-Balint, directorul de creatie. Trebuie sa vizitati si baia, suportul de hartie are mare succes datorita domnului care seamana cu fratele lui Sookie din “True Blood”.

La evenimentul de lansare cu beauty editorii din data de 10 iulie, partenerii nostri la capitolul  delicii gurmande au fost vecinii de la Grano si Madame Lucie si inghetata La Strada. Si pot sa adaug ca echipa Grano este senzationala, sunt cei mai buni vecini, la egalitate cu cei de la Rue du Pain.

MONROE isi asteapta clientele, cu idei multe, atat in programul obisnuit, cat si petreceri pentru viitoare mirese sau mamici (baby showers), team buildinguri destepte de rasfat si alte multe, multe minuni.

cu Bianca Nutu de la The One si Sanziana Iaru

cu Bianca Nutu de la The One si Sanziana Iaru

Cu Laura Calin si Isabel Buganu

Cu Laura Calin si Isabel Buganu

Dana Paun, MONROE look

Dana Paun, MONROE look

Georgiana, MONROE

Georgiana, MONROE

Stela, MONROE

Stela, MONROE

Surse de inspiratie:  Adrian Scutariu pentru MONROE Make-Up & Hair Lounge, arhiva personala

MONROE

Calea Floreasca, nr. 91-111 (vis-à-vis de Rue du Pain).

http://monroe.ro.com

https://www.facebook.com/pages/MONROE-make-up-hair-lounge/657512970945406

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here