READING

Moby takes his Innocents to New York

Moby takes his Innocents to New York

Moby deschidere mare

Pentru cei care ajung la New York pana in data de 31 decembrie, mergeti sa vedeti prima expozitie solo a artistului Richard Melville Hall (Moby, numele pe care il stie toata lumea). Expozitia este gazduita de Emmanuel Fremin Gallery, loc in care artista de origine romana Daniela Groza are un rol important (de la ea am aflat despre expozitie).

New York-ezul care s-a mutat in Los Angeles acum cativa ani se intoarce acasa, loc in care a descoperit fotografia, la varsta de 10 ani, cu ajutorul unchiului sau, fotograful Joseph Kugielsky, care la acea vreme lucra pentru New York Times. Cu o mama pictorita, un unchi fotograf si un alt unchi sculptor, iata ca Moby este un artist complet, pe care am avut ocazia sa il vad live pe scena in vremurile BEST Fest, in vara lui 2009. Desi a studiat la universitate filosofie si fotografie, primul sau album foto a fost lansat in 2011, “Destroyed”, cu imagini surprinse de artist in timpul turneelor sale.

deschidere mare 2

Revenind la expozitia ce va vernisata la Emmanuel Fremin Gallery din data de 23 octombrie, personajele fotografiate de Moby sunt aceleasi despre care vorbeste in cel mai recent album al sau, lansat anul trecut. Pentru artist apocalipsa a venit deja, in data de 11 septembrie 2001 (11 septembrie este si data nasterii lui Moby) si acesta vrea sa creada ca din acel moment oamenii si-au schimbat perceptia asupra vietii. Exista o vina colectiva, dar in acelasi timp artistul crede ca exista un sambure de inocenta in fiecare dintre noi.

Va invit sa vizitati si pagina de Facebook a galeriei.

 

Moby final material si preferata mea

 

Surse de inspiratie foto: http://emmanuelfremingallery.com

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here