Melanj de creme


Este reteta mea preferata, de care nu ma mai satur de cateva luni. Si nu are legatura cu lumea culinara, de aceasta data, ci mai degraba cu ingrijirea personala.
In ultima vreme am tot fost intrebata de prietene, colegi de la job ce creme folosesc, pentru ca fatza mea arata mai proaspata.
Ei bine, nu stiu daca procedez corect (asta numai un beauty editor imi poate confirma), dar dupa multe cautari si mixaje, se pare ca am gasit soufle-ul potrivit pielii mele:

De dimineata: dupa ce ma demachiez cu apa termala de la Avene, folosesc serum-ul de la Dior. Apoi aplic serumul de

de ochi & buze de la Caudalie. Iar in final ma dau cu crema hidratanta de la Dior. Si pe gat si decolteu, desigur.

Folosesc machiaj doar daca am un eveniment mai special, altfel, aplic anticearcanul de la Dior si un strat subtire de pudra Nude tot de la Dior si cand am chef, rujul “So Chaud” de la MAC.

Seara, inainte de culcare, ma demachiez cu sapunul crema“Neo Stem age control” si cu apa termala si la final aplic crema de noapte de la Caudalie. Nu conteaza cat de obosita sunt, am invatat de la mama ca demachierea este cea mai importanta, la fel si hidratarea peste noapte.

Cremele de la Dior mi le cumpar de la Sephora (si vedeti ca daca aveti card Sephora, pana in 14 februarie veti primi un discount de 15% la fiecare achizitie). Iar cremele Caudalie & sapunul Neo Stem mi le cumpar din farmaciile Centrofarm.
Va doresc o saptamana minunata, cu fetze senine si tinere!

Surse de inspiratie: arhiva personala

\


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here