READING

Las Vegas Strip. 10 things to do in the golden hou...

Las Vegas Strip. 10 things to do in the golden hours

deschidere mare

Acum doua saptamani eram la coafor in Summerlin (voi reveni in curand cu povesti din acest cartier) si, pentru ca hair stylistul meu de acolo, Robert Aganza, are o multime de povesti de spus si in curand o sa cititi un interviu despre el pe blogul meu, imi spune la un moment dat, in timp ce imi aplica vopseaua “blond de Vegas” pe par: “Ia sa  iti pun eu o intrebare acum: Care va fi prima ta amintire despre Vegas?” I-am raspuns fara sa stau pe ganduri: “Las Vegas-ul noaptea, intrarea in oras cand vii dinspre Lake Las Vegas. Cand conduci pe autostrada, in intuneric si la un moment dat vezi marea aceea de lumini”.

Iar astazi voi scrie 10 lucruri pe care merita sa le faci in Las Vegas, si aici ma refer la celebrul Strip, pentru ca Downtown Las Vegas va fi o alta poveste separata.

The Strip, Golden hours

  1. Sa vezi expozitiile de la Bellagio Gallery of Fine Art (in prezent este in display o expozitie Picasso, pana in 10 ianuarie 2016).
  2. Sa vezi expozitia Titanic de la Luxor (peste 250 de obiecte gasite pe fundul Oceanului, dupa marea tragedie din 1912 sunt expuse aici, pana in 2018).
  3. Sa vezi expozitia permamenta Elvis Presley de la parterul Westgate Resort & Casino, hotelul in care a cantat celebrul star, adusa tocmai de la Graceland.
  4. Sa vezi orasul de la inaltime, din high rollerul The Linq, aproape de apusul soarelui. De aici vezi tot Strip-ul si muntii din jur. Este o priveliste memorabila.
  5. Sa bei un Strongbow cu gheata din abundenta, chiar in the golden hours, in fata hoteulului De aici poti urmari forfota acestei fasii pe care pasesc milioane de turisti, in fiecare an.
  6. Sa iei cina la unul dintre restaurantele de pe Strip. Recomand Mon Ami Gabi. Este mai “old school”, dar are terasa cu vedere direct catre fantanile de la Bellagio, care “danseaza” o data la un sfert de ora.
  7. Sa vezi cea mai longeviva productie de pe Strip, “Jubilee” (din 1981 si pana in prezent, cu 10 show-uri pe saptamana), la Bally’s, pusa in scena de marele coregraf american Donn Arden. Goldie Hawn a dansat ina cest spectacol in anii ’80.
  8. Sa vezi unul dintre celebrele spectacole “Cirque du Soleil”. Eu am fost la “O”, la Bellagio si la “Michael Jackson ONE”, la Mandalay Bay si pot sa va spun ca sunt fantastice.
  9. Sa vezi “For The Record. Baz”, cel mai nou spectacol de pe Strip. Actorii sunt minunati, danseaza, canta, joaca, totul pe muzica din filmele lui Baz Luhrmann.
  10. Sa mergi descult/a, cu pantofii in mana, pe covoarele moi din orice cazinou, pana la liftul ce te duce in parcare, in zorii unei noi zile.

For The Record, Baz

For The Record, Baz

For The Record, Baz

 

Encore

Wynn

Mirage, piscina delfinariului

Mirage, piscina delfinariului

 

New York

New York

 

The Linq

Luxor

Luxor

 

The Strip by night

Acesta este Las Vegas, orasul in care s-au nascut The Killers si Imagine Dragons, orasul despre care s-au facut filme si care are acel farmec de secol 20, in plin secol al tehnologiei.

Cred ca “The Show must go on” al lui Queen este melodia care il caracterizeaza cel mai bine.

Pe curand, cu Downtown Las Vegas stories! Si cu Strongbow, desigur.

final material

#urbanbynature #goldenhours #cidru #mere #Strongbow

Surse de inspiratie foto: arhiva personala.

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here