READING

How my Notebook for dreams & dreamers became ...

How my Notebook for dreams & dreamers became green and Urban by Nature

deschidere

Cei care imi urmaresc blogul sau postarile din social media au observat ca Strongbow are un loc special in frigiderul meu de mai bine de un an.

before

Sunt urbana get beget, nascuta la oras si cu vreo 5 generatii in spate de oraseni. Dar imi place si natura; desertul si plaja sunt preferatele mele. Si daca e verde, sa fie terasa mea plina cu jardinière, locul in care imi adun gandurile, cu Clint & Shlomo la picioare.

Inspirata de prietenii de la Strongbow, am pregatit un carnet din seria “Friendship Affairs acoperit cu muschi si licheni de cultura (nu, nu am folosit smuls muschiul verde de pe copaci deoarece sunt nature lover, asa cum stiti).

Asa ca astazi va prezint carnetul si biroul meu cel plin de multe accesorii + bonus track, un Strongbow cu gheata multa.

Nu uitati, dragelor si dragilor: iubiti si ingrijiti natura. Nu o suparati prea tare, nu poluati, udati-va florile si fiti fericiti. Lasati-va inspirati de natura si surprizele nu vor intarzia sa apara!

 

#urbanbynature #visesivisuri

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here