Hope for new homes

deschidere mare

Experienta social media din ultimii doi ani m–a invatat sa scriu scurt si la obiect, in oceanul de informatii in care ne scaldam zilnic.

Asadar: In luna iulie am fost invitata de catre Anamaria Bogdan (Hope & Homes for Children) si de Laura Belecciu ca sa particip la saparea fundatiei casei de tip familial ”Cavalerii”, in care se vor muta in curand copiii din Centrul de Plasament ”Robin Hood”.

locatarii

Acest proiect a fost realizat in cadrul parteneriatului cu Holcim Romania inceput anul trecut, in cadrul caruia au fost stransi bani pentru constructia acestei casei din Bucuresti si a unei alte locuinte de tip familial din Piatra Neamt.

cavalerii

KV Construieste o casa daruieste o acasa

De ce scriu aceste informatii aici? Pentru ca proiectul continua si pana in 31 noiembrie, Hope & Homes si-au propus sa stranga 200,000 de Euro pentru construirea unei noi case.

E simplu: daca ai un proiect care implica achizitionarea unor materiale de constructie, trebuie sa stii ca la cumpararea unui produs Tenco, 1 leu va merge catre aceasta strangere de fonduri.

Mai multe informatii despre campania ”Construiește o casă, dăruiește o acasă” gasesti aici: https://holcim-daruieste-o-casa.construiesc-singur.ro

Declinare construieste o casa daruieste o acasa 1

 

Eu am ilustrat jurnalul meu blogosferic cu aceste fotografii facute in data de 12 iulie. Nu le-am pus filter, pentru ca asa este viata acestor copii: fara filtru, fara fancy, fara politica murdara, dar cu speranta ca vor avea o viata mai buna si nu vor mai locui intr-un centru de plasament, datorita unor oameni ca cei din echipa Hope & Homes for Children si a muncii lor continue de a face rost de donatii de la companii private.

Laura Belecciu in actiune

Laura Belecciu in actiune

Va tin la curent cu proiectele Hope & Homes for Children. Pana atunci, cumparati Tenco, da?

PS: Acest text a fost scris pro bono, asa ca pot mentiona Holcim de cate ori vreau eu. Cand e vorba despre astfel de campanii sociale, dar numai atunci, fac aceasta concesie cu principiile meleJ.

Surse foto: Hope & Homes for Children, Holcim, arhiva personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here