The Hilfigers travel in style

1233328_826491724049486_2359537223085218598_n

Ma stiti ca sunt in love cu designerii romani si ii promovez de fiecare data cand am ocazia. Fiecare tinuta pe care o port, din 2004 si pana in prezent si pe care o voi purta in viitor contine un element autohton. Dar sunt si branduri internationale care imi plac, si pe care le combin cu aceeasi placere. Unul dintre ele este Tommy Hilfiger, care m-a castigat cu camasile atat de bine lucrate si cu povesti “comunitare”, inspirate de locuri exotice din Africa sau Asia.

Imi mai place ideea de “big family” a campaniilor Tommy Hilfiger, o calatorie pornita in urma cu cativa ani. The Hilfigers, de la copii si pana la bunici, in fotografii din care nu lipsesc simpaticele mascote canine ale brandului.

Pentru Campania globala toamna 2014,  “la víe en rõpe,” Hilfiger a ales ca destinatie Lake Tahoe, un loc cu privelisti memorabile, in care nu am ajuns in calatoriile mele americane, dar unde vreau musai sa merg in viitor (casele sunt ieftine acolo, sa stiti), aflat la granite dintre California si Nevada.

Si cum ne imbracam intr-o astfel de mini vacanta? In geci parka, sacouri din lana, camasi in carouri si rochii camasa si bocanci, geci de piele, perfecte pentru diminetile cu cafea aburinda si gogosi pe malul lacului, langa o cabana de film.

Imi place cum comunica brandul si nu omite sa mentioneze echipa, fara de care aceste imagini nu ar fi atat de bune: Fotografiile campaniei au fost realizate de  Craig McDean, styling-ul a fost facut de catre Karl Templer iar directorul de creatie a fost Trey Laird, Laird+Partners. Hairstyling: Malcom Edwards & make up: Mark Carrasquillo. Casting: Arthur Kulkov, Julia Hafstrom, Bernard Fouquet, RJ King, Marlon Teixeira, Luke Willett, Malaika Firth, Ophelie Guillermand, Lexi Boling, Emma Balfour, RJ Rogenski, Conrad Bromfield, Abiah Hostvedt si un St. Bernard superb pe care il cheama Buck, precum personajul lui Jack London din nuvela “The Call of the Wild”, ecranizata, cu Clark Gable in rolul principal.

Surse de inspiratie foto: Shake Advertising, http://movieclassics.wordpress.com


Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here