READING

The Friendly Poster care salveaza un pui de rinoce...

The Friendly Poster care salveaza un pui de rinocer

deschidere mare

Anul trecut, de Ziua Mondiala a Veganismului, Maria Nila a anuntat noul proiect in cadrul parteneriatului deja existent cu asociatia THE PERFECT WORLD FOUNDATION. Una dintre pionierele produselor vegane, compania suedeza este implicata de multi ani in lupta impotriva crizei ecologice globale, prin sprijinirea animalelor pe cale de disparitie. In noiembrie trecut, Maria Nila a ales sa sustina CARE FOR WILD RHINO SANCTUARY din Africa de Sud, unde sunt adusi puii de rinocer ramasi orfani.

poster_1_image

Din cauza braconajului persistent, populatia rinocerilor a scazut cu 95% in ultimii 40 de ani. Din cei 25 000 de rinoceri ramasi in salbaticie, 80% traiesc in Africa de Sud, unde aproximativ 1000 sunt ucisi de om in fiecare an. Din momentul in care o femela a fost ucisa, puiul rinocer trebuie sa fie salvat in 24 de ore pentru a supravietui.

Pentru a trece peste trauma pierderii mamei si pentru a se reabilita, rinocerii trebuie sa dezvolte legaturi sociale si sa primeasca o nutritie adecvata, asistenta veterinara permanenta si sa fie in siguranta deplina. Atunci cand rinocerii sunt suficient de maturi pentru a fi reintegrati in salbaticie, sunt eliberati intr-o zona protejata, departe de braconieri si de alte pericole.

Banii stransi din vanzarea sacoselor din panza ecologica Maria Nila, (campanie lansata in noiembrie 2019), precum si alte activitati de caritate au constituit o donatie de 50,000 de Euro pentru sanctuar.

Together, Anchor si Yester

Together, Anchor si Yester

Maria Nila ne invita sa contribuim la reabilitarea puilor de rinocer Anchor si Yester, salvati anul acesta. Afise cu fotografii realizate la CARE FOR WILD RHINO SANCTUARY de cunoscutul fotograf Peter Gehrke, pot fi achizitionate de pe marianila.com, de aici, aici si aici. Toate incasarile vor merge catre ingrijirea celor doi, care au povesti de film.

Anchor este un pui de rinocer salbatic, salvat la varsta de aproximativ o saptamana. Este cel mai tanar rinocer de la Care for Wild Sanctuary si are multa energie.

Anchor

Anchor

La numai 3 saptamani de la salvarea lui Anchor, Yester a fost gasit in stare critica dupa ce mama sa a fost ucisa de braconieri. Yester a trecut prin multe aventuri iar operatiunea sa de salvare a decurs cam asa: A fugit dupa uciderea mamei sale, pe drum s-a intalnit cu o turma de elefanti agresivi care voiau sa il atace, apoi a fugit din nou si in momentul salvarii, a fost gasit stand langa corpul mamei sale. Yster se recupereaza incet, iar compania energicului Anchor il ajuta sa isi recapete fortele.

poster_3_image

 

Care for Wild Instagram

Maria Nila

La 1 noiembrie 2020, de Ziua Mondiala a Veganismului, Maria Nila va anunta proiectul caritabil din acest an impreuna cu THE PERFECT WORLD FOUNDATION.

De aceasta data, MARIA NILA a decis sa ajute la protejarea unui anumit mamifer marin cu un risc foarte mare de disparitie.

Revin cu detaliile, dar pana atunci, haideti sa ii ajutam pe Anchor si pe Yster. Afisul acesta poate fi un cadou de Craciun pentru cineva din familie sau pentru un prieten, toti iubitori de animale. Si faceti o fapta buna.

The friendy poster

Surse foto: https://marianila.com/eu/, https://www.creativemarket.ro

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here