READING

Fantastic things to do in December, starting today

Fantastic things to do in December, starting today

Gala Jerome Bel - Photographer Josefina Tommasi, Museo de Arte Moderno de Buenos Aires (Argentina, August 2015)

In luna targurilor si a oraselor rasfatate de multe lumini si decoratiuni, in mijlocul protestelor fata in fata cu un guvern condus de o majoritate de incompetenti, in zilele acestea in care ne luam la revedere de la ultimul rege al Romaniei, iata ca am reusit sa adun cateva evenimente care sa ne faca sa functionam cat de cat, ca “the show must go on”.

Adriana Matei

DETOX MARKET – MOVIE EDITION, editia cu numarul 11, ai carei curatori sunt Adriana Matei & Robert Ratiu. Se intampla la Beans & Dots, in cladirea Universul, (Str. Ion Brezoianu nr. 23-25), si astazi, pana in orele 20:00.

Robert Ratiu, Detox

https://www.facebook.com/DetoxMarketB/

Vizual_ChristmasConceptV

Tot astazi si la mica distanta cartografica de Detox Market, este si editia de Craciun V for Vintage, la Grand Hotel du Boulevard (Bdul Regina Elisabeta nr. 5), tot pana in orele 20:00.

https://www.facebook.com/events/169853710420895/

Vizual IWA 2017 copy

La Romexpo, Pavilionul C3, pana la orele 16:00 (hurry up), are loc cea de-a 27-a editie a traditionalului Bazar de Craciun IWA, evenimentul filantropic organizat anual de IWA (Asociatia Internationala a Femeilor din Romania). Toti banii stransi din vanzarea produselor de la targ (participa peste 50 de ambasade din Romania, un record) vor merge catre o serie de organizatii care sprijina persoanele dezavantaje. https://www.facebook.com/events/507435379624961/

Festivalul International de Psihanaliza

Tot astazi este si ultima zi a Festivalului de Psihanaliza si Film, proiectul Irinei Margareta Nistor, ce se intampla la Muzeul Taranului Roman.

https://www.facebook.com/FestivalulDePsihanalizaSiFilm/

Pe 13 si 14 decembrie, la Teatrul Odeon, avem « GALA », spectacolul de dans contemporan realizat de Jérôme Bel. Motto-ul „Incearca din nou. Esueaza din nou. Esueaza mai bine’’ (Samuel Beckett), in ideea creativitatii nascute din esec, este tema coregrafului francez adus in Romania de Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) si Institutul Francez, in cadrul programului international FranceDanse Orient Express 2017.

(foto deschidere material).

A_Vizual MADE IN RO 10

In weekendul viitor, 16/17 decembrie, Made in RO (editia #10) organizat de DESIGNIST, se intampla la NOUL Impact Hub Bucharest, mutat in intersectia de la Timpuri NOI, pe Splaiul Unirii nr. 165 – Timpuri Noi Square, cladirea 2, etajul 1. Mi-a placut ce am vazut in pozele primite si cred ca este o excelenta ocazie sa descopar noi designeri romani de obiect.

CERAMIC SPARROW_ceainic_Made in RO

Revin saptamana viitoare cu o selectie de cadouri de Craciun, cu tot ce am mai descoperit simpatic si se va gasi sub bradul meu in aceasta iarna.

RUSBO DESIGN_jucarie din lemn_Made in RO

SPOONFOOL_instrumente ceramice_Made in RO

Surse foto: cele de mai sus

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here