READING

Cum am cunoscut-o pe Smaranda Vornicu

Cum am cunoscut-o pe Smaranda Vornicu

Smaranda Vornicu

Smaranda Vornicu

kamagra usa sales

Incepand de astazi, in fiecare duminica, pe TVR 1 vom vedea cate o pastila al carei curator este Smaranda Vornicu, in cadrul emisiunii “De la A la infinit”, in intervalul 16:00 – 18:00. Si tot astazi, in cadrul emisiunii “Duminica poveştilor adevărate” (de la 18:10) pe TVR 2, prezentată de Liana Stanciu si Costea Lupescu, Smaranda Vornicu va fi invitata alaturi de Dumitru Prunariu. Vor fi difuzate secvente dintr-un reportaj TVR de arhiva, din vremea cand Tudor Vornicu era directorul Televiziunii Romane si reusea cumva, ca un adevarat magician, sa jongleze cu cenzura vremii si sa “scape” emisiuni de divertisment si filme de calitate. Secventa respectiva ii prezinta pe Tudor Vornicu si pe Dumitru Prunariu la Clubul de aeromodelism. Ce vom mai vedea? O secventa in care Tudor Vornicu il provoaca pe Jean Constantin sa il imite pe Toma Caragiu. Restul surprizelor le veti descoperi singuri.

Smaranda, Bogdan si Tudor Vornicu la un Revelion

Smaranda, Bogdan si Tudor Vornicu la un Revelion

Eu voi scrie astazi cum am cunoscut-o pe Smaranda Vornicu, in primavara anului 1995. La acea vreme eram studenta la Facultatea de Drept si in paralel ma angajasem la Ambasada Israel, la Sectia Consulara. Eram cea mai tanara membra a staff-ului diplomatic si evident ca eram rasfatata tuturor si invitata la toate petrecerile organizate de colegii mei. Si erau multe. Unele dingtre cele mai tari party-uri le dadea colega mea, Esty Shalit, buna prietena cu Smaranda Vornicu. In apartamentul de la parterul vilei de la Aviatorilor, covorul era rulat si dansam de seara si pana in zori, de multe ori cu Nicu Alifantis si Alexandru Andries (prietenii buni al Smarandei) in live-uri superbe. Datorita lui Andries am primit si acces liber in Club A, cand la acea vreme doar studentii de la Arhitectura puteau sa frecventeze acest club al studentiei mele…Cu Smaranda am trecut prin nunta si divortul meu si prin multe alte evenimente personale si datorita ei am obtinut interviul cu Radu Florescu la Saatchi & Saatchi (Smaranda a lucrat la Saatchi chiar in primii ani ai agentiei si asa mi-a facut cunostinta cu Cristina Oanta, la acea vreme director de Client Service).

Una peste alta, iata ca Smaranda si cu mine ne stim de peste 18 ani si chiar daca in ultima vreme ne vedem mai rar, ocupa un loc drag in arhiva amintirilor mele.

Pe Smaranda Vornicu o puteti intalni, in afara emisiunilor de pe TVR, in cochetul salon Blues Line de la Pullman Hotel (unde are unele dintre cele mai exclusiviste tratamente cosmetic) si mai nou, in fotoliul de “judecator” in Alianta Romania Dreapta a lui Mihai Razvan Ungureanu in Comisia de Etica. Smaranda Vornicu gazduieste si unul dintre primele bloguri aparute in Romania, http://zanaeficientei.wordpress.com, un blog culinar savuros, cu retete minunate. Pentru ca Smaranda este o gazda impecabila, fiecare masa la ea acasa este o adevarata opera de arta gurmanda.

Smaranda Vornicu si Tudor mic

Smaranda Vornicu si Tudor mic

Draga Smaranda, mai e putin pana la ziua ta, dar nu am mai avut rabdare, asa ca iti urez in avans multi ani frumosi si plini e povesti!

Smaranda Vornicu la una dintre multele petreceri de Purim, anii '90

Smaranda Vornicu la una dintre multele petreceri de Purim, anii '90

 

 

Surse de inspiratie: http://www.enational.ro, http://adevarul.ro, arhiva Smarandei Vornicu


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here