Cum am cunoscut-o pe Ana Alexe


Ana Alexe este al doilea designer roman de la care am inceput sa imi cumpar haine, in vara lui 2008 (prima a fost Irina Marinescu si nu voi uita asta niciodata).
Lucram la Tabu deja de doi ani si Despina Badescu, colega mea la acea vreme, venea cu niste outfituri care imi placeau mult. Deja nu mai trebuia sa o intreb de unde erau, pentru ca deja recunosteam stilul lejer si deosebit al lui Alexe.
Discreta si asertiva, Ana isi alegea cu atentie clientele si atunci, la fel ca acum. Asa ca am ajuns la atelierul sau cu un telefon dat in prealabil de Despina. Am venit insotita de Mirela Bucovicean si am plecat amadoua de acolo, eu cu o bluza kimono lejera, cu un model inflorat si Mirela, cu un kimono lung, din acelasi material, cu care avea sa faca furori in vara urmatoare, la un roof top party in Tel-Aviv. Si de atunci

nu m-am mai oprit din a cumpara creatiile Anei Alexe; de la ea din atelier sau de pe http://www.molecule-f.com, fiind primul designer roman selectat de Bucovicean, in vara lui 2010.
Astazi este ziua Anei Alexe si ii urez la multi ani si sa aiba parte numai de lucruri frumoase si de o inspiratie la fel de buna si in viitor.
Aici este site-ul sau, care imi place mult. http://www.anaalexe.com

Micul meu album Ana Alexe

In rochia animal print purtata la lansarea Molecule-F, in iunie 2010. Iubesc aceasta rochie si o port mai ales in iunie-iulie. Si iubesc zgomotul trenei pe trotuarele uscate si dogorind de caldura. In foto: alaturi de o parte din colegii mei cei dragi de la The Place.

In Marrakech dress, creata impreuna in iunie 2010; vroiam sa port rosu pentru nunta prietenei mele Dana Graure.

In rochia neagra care ma scoate de fiecare data din black-outuri de inspiratie.

In bluza & fusta cu aplicatii de margele traditionale. Aceste broderii au peste 100 de ani, au fost purtate din Romania in Israel, descoperite apoi de o prietena de-a mamei in debaraua unei matusi. Mama mi le-a dat cado iar eu i le-am adus Anei, ca sa le foloseasca intr-o colectie. Margelele calatoare s-au intors acasa. Superbe!(foto: cu Adriana Chiper si Mirela Bucovicean la un eveniment HP organizat de prietenul Mihai Ursa, vara lui 2012)

In salvarii care au facut furori la fiecare iesire a mea din tara. Ii port in fiecare vacanta, din vara lui 2010. Deja trei veri si merg pe a patra…

In rochia purtata la lansarea Calendarului Campari 2013, la Milano. Foto: Catalin Opritescu (Lightaholic.com)

Surse de inspiratie: http://stilistuldeserviciu.blogspot.ro, http://bucharest-style.com, http://fashionandbeauty.ro, http://molecule-f.com/blog,


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here