READING

Ceai, lenjerie si prajituri, cocktailul perfect

Ceai, lenjerie si prajituri, cocktailul perfect

 

In urma cu doua zile The Place Concept Store, magazinul cu care am o colaborare extrem de creativa si degajata a fost gazda unui mini eveniment alaturi de colegii de la I.D. Sarrieri (Gabi, Livia si Vero cea senzationala). Clientele Sarrieri si The Place au fost invitate ca sa vizioneze & sa probeze colectia toamna-iarna si un mic preview al colectiei de Craciun, “Belle de Jour”. Razvan Firea, colegul si prietenul meu bun a impanzit magazinul cu manechine imbracate in tinutele Sarrieri.

Intotdeauna am fost fascinata de numele colectiilor de la I.D. Sarrieri. De aceasta data numele suna cam asa: “Secret November “, lenjeria din matase in nuante de bordeaux si negru, “Átame!”, all black cu elemente speciale Swarovski care o transforma intr-o adevarata atractie rock-punk. Dar si numele colectiilor de Craciun sunt superbe: “Belle de Jour” si “Russian Doll”.

Ileana de la Zwei (http://zwei.ro/) a facut un aranjament cu brownies (fantastici), cale bordeaux si vesela din cristal iar the new entry (in curand la The Place) au fost ceaiurile “Basilur tea” din Sri Lanka (www.basilurtea.ro), cu arome minunate si in ambalaje extrem de creative. Preferatele mele sunt cele in cutiile in forma de carti, premiate anul trecut la Salonul International de inventii din Toronto. Ana-Maria Nacioiu si doamnele incantatoare care au adus ceaiurile ne-au povestit despre fiecare aroma in parte si cum sa preparam un ceai perfect. Preferatul meu este cel verde cu lapte, Milk Olong.

A fost o seara calda de toamna tarzie cu lenjerie, ceai si prajituri, perfecta pentru finalul de saptamana.

Surse foto: I.D. Sarrieri, arhiva personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here