READING

Casa Flexform in vizita la Iconic Food Wine &...

Casa Flexform in vizita la Iconic Food Wine & Design

Imi plac brandurile cu poveste. Si am avut noroc, de-a lungul timpului, sa am numai colaborari cu astfel de branduri si cu oamenii minunati din spatele acestora.

Saptamana trecuta am avut un mic rol in organizarea unei petreceri in cinstea sosirii la Iconic Food Wine & Design a catorva piese din cea mai noua colectie a Casei Flexform. Infiintata in anul 1959 de catre fratii Galimberti (au inceput cu un atelier care fabrica scaune si canapele,

“Flexform by Galimberti”), Casa Flexform si-a castigat mai intai clientela din randul milanezilor si a proprietarilor de case de vacanta de pe malul lacului Como. In anii ’60,  Casa Flexform era deja cunoscuta in toata lumea. De ce? Pentru ca fiecare obiect de mobilier Flexform este un melanj de inovatie si bun gust si vaste cunostinte de istorie si design.

Ei bine, pentru evenimentul de saptamana trecuta mi-am adunat grupul de prieteni pe care i-am prins in oras si am petrecut cateva ore la evenimentul gandit de catre echipele Class Living – Iconic Food Wine & Design, la un pahar de Aperol Spritz. Si da, a fost o asociere fericita, dat fiind ca Aperol s-a nascut la Padova, in anul 1919, dupa reteta fratilor Barbieri.

Class Living by Camelia Sucu are o lunga colaborare cu Casa Flexform, iar ideea de expunere si vanzare a pieselor si la Iconic Food Wine & Design s-a pliat perfect pe scenografia spatiului din Aleea Alexandru 7 in care ma simt ca acasa, ca si cand ar trebui sa vin doar cu bagajele si sa ma instalez.

De data aceasta nu am avut ragaz sa fac mai multe fotografii cu invitatii, i-am surprins doar pe cativa dintre ei, dar in schimb am fotografiat incaperile cu piese de mobilier Casa Flexform inainte sa soseasca toata lumea.

Puteti viziona piesele de mobilier la Iconic Fod Wine & Design pana in data de 31 iulie, apoi acestea se vor muta in spatiul Class Living din Bulevardul Aviatorilor 47.

A, si pentru doritori: aveti reducere de 20% pana in data de 17 august.

Pe curand!

detaliu maini vopsite cu Henna, Dana Paun

detaliu maini vopsite cu Henna, Dana Paun

Marina Moldovan, Cristian Grigorie si Ioana Ulmeanu

Marina Moldovan, Cristian Grigorie si Ioana Ulmeanu

Miruna Micsan

Miruna Micsan

 

Marina Moldovan

Miruna Ardelean, Class Living si Andreea Stanciu, Iconic Food Wine and Design

Prieteni dragi in gradina Iconic Food Wine and Design

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here