Cadouri intelectuale

Great tool. Normalizes erection very well. Viagra online. High quality of the medications we offer is the subject of our primary concern.

Mi-a placut mereu sa propun clientilor mei sa dam cadou carti sau albume la evenimente. Imi amintesc si acum de un album Gustav Klimt oferit invitatilor la lansarea firmei de avocatura Wolf Theiss in Romania, in urma cu aproape noua ani (in perioada Saatchi & Saatchi, idee pe care clientul a imbratisat-o imediat).

Sa oferi un astfel de cadou inseamna avantaje pentru toata lumea: este apreciat de cel care il primeste, isi va aminti mereu cu ce ocazie a fost cadorisit (memorabilitate pentru client) si castiga astfel si librariile. Toata lumea e fericita la finalul zilei.

In aceasta vara biblioteca mea s-a imbogatit cu un album Iman (cu prefata sotului sau sarmant, David Bowie), oferit de Intel Romania la micul dejun organizat de prietenele de le Molecule-F; cu un album de moda (“Stylists”) primit in dar de la Sobranie (cu aportul agentiei talentate, Draft FCB – echipa Cristina, Ana-Maria, Ana si Semida), la petrecerea aniversara Molecule-F, inca unul primit la lansarea “Sobranie The Art Collection” (inca o data, felicitari Sobranie & Draft FCB) si “A Year in the life of Face Hunter” a lui Yvan Rodic, din partea Avon Romania si The Practice, dupa evenimentul “Digital Divas”.

Patru lecturi minunate pentru orice anotimp, de lasat mostenire si urmasilor urmasilor.

Dragi agentii, tineti-o tot asa, eu ma pregatesc de un eveniment la care cadoul va fi tot o carte.

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here