READING

About the first October evening. The diamonds even...

About the first October evening. The diamonds evening

deschidere mare

Prima seara de octombrie m-a gasit la restaurantul dragului meu Joseph Hadad, la o cina organizata de prietenele de la 2 Active PR pentru Bijuteria Teilor.

deschidere 2

Atunci cand m-a sunat Laura Belecciu ca sa salvez data evenimentului, i-am povestit ca nu prea am noroc cu diamantele: primul pandantiv cu diamant si inca un inel vechi, de familie mi-au fost furate acum ceva ani. Apoi, cand am implinit 40 de ani, mama mi-a facut cadou un inel superb cu diamant. Ei bine, piatra a cazut acum cateva luni si s-a pierdut instant de mine.

Apoi a venit seara de joi, in care mi-am revazut prieteni dragi, in care am observat, pentru a doua oara in aceasta toamna, ca Moet-ul a iesit din criza si se serveste din nou la evenimente si in care am admirat bijuteriile cu diamante achizitionate de „familia” Teilor de la Antwerp, locul in care sunt prelucrate 85% din diamantele lumii.

Asa am aflat de unde vine numele de Teilor (strada pe care a fost deschis primul butic) si despre celelalte 9 locatii, in Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City Bucuresti, Craiova, Sibiu, Pitesti, Targu Jiu si Targoviste, urmand ca anul acesta sa se mai deschida cateva magazine in Bucuresti, Brasov si in Iasi.

echipa Teilor

echipa Teilor

Am urmarit campania 2015-2016 Teilor, a carei imagine este Catrinel Menghia si am facut cunostinta cu Linda Vanderschueren, reprezentant Antonellis, brand aflat exclusiv in portofoliul Teilor.

Aici puteti admira bijuteriile Teilor.

In incheiere pot sa va mai spun ca a fost un eveniment reusit, ca toata lumea s-a simtit bine, relaxata. Echipa Teilor mi s-a parut foarte originala (cei 16 ani de activitate impliniti de curand nu i-au blazat deloc si asta mi se pare fantastic). Adon Hadad a gatit perfect iar desertul a fost sublim.

Ma gandeam acum ca povestea cu diamantul – cerere de casatorie poate sa fie contrabalansata de cea cu diamantul – cadoul pe care si-l poate face orice self made woman, mai ales una careia ii plac pietrele pretioase. Fetelor, acum aveti si Teilor si pot sa va spun ca am vazut acolo cateva bijuterii speciale. O sa vedeti.

Sonia Argint Ionescu & Dana Sota

Ingrid Ispas - Luxury magazine & Diana Marasoiu- andreearaicu.ro

3

4

5

6

7

8

9

desert Joseph

Surse de inspiratie foto: 2 Active PR, Roald Aron pentru Teilor, arhiva personala

 _DSC0347

_DSC0481Noemi Meilman


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here