READING

10 things I will do for sure in this holiday

10 things I will do for sure in this holiday

Lea Rasovszky, Mobius

Asteptarea vacantei de iarna seamana cumva cu sentimentul pe care il aveam in copilarie, in aceasta perioada a anului.

Towel Series, Carolina Herrera

Towel Series, Carolina Herrera

  1. Vreau sa dorm foarte mult (si se pare ca mai toti prietenii mei au aceeasi dorinta simpla). Deja imi imaginez o serie de fotografii cu fiecare dintre noi, un omagiu lui Mario Testino (@mariotestino), cu ale sale “Towel Series”. Doar ca in varianta noastra, am fi fotografiati dormind, in aceasi pozitie, imbracati la fel, in acelasi décor.
Towel Series, Pharrell Williams

Towel Series, Pharrell Williams

  1. Voi merge sa vad expozitia Leei Rasovszky, “I am at My Most Beautiful when I am Alone”, la Mobius Gallery (Str. Mendeleev nr. 2), in display pana pe 31 ianuarie.

Il Locale, me

  1. Voi manca o portie de paste la Il Locale (Sos. Nordului 7-9), si voi avea grija sa stau la o masa cu vedere la Lacul Herastrau. La desert, voi alege o tarta de ciocolata si un Nespresso cu lapte si fara zahar. Cred ca voi veni aici chiar pe 1 ianuarie (restaurantul se deschide la ora 13:30).
Carti recomandate de Marius Chivu

Carti recomandate de Marius Chivu

  1. Am o lista intrega de carti. Multe sunt recomandate de Marius Chivu, la una dintre editiile CERC (powered by Ana Morodan si Cristina Stanciulescu), altele sunt deja pe noptiera mea, cumparate in acest an, rasfoite doar dar foarte dorite: “Agonia lui Turing”, scrisa de David Lagercrantz) (Editur Pandora M), “Magia Ordinii” a lui Marie Kondo (Lifestyle Publishing), “Cum sa schimbi lume”, a lui John-Paul Flintoff, din seria splendida “The School of Life” (Vellant), “Statut si anxietate”, scrisa de unul dintre filosofii contemporani prefereati, Alain de Botton ((Vellant), “Ascultandu-l pe Ivan”, de Vintila Mihailescu, o splendida carte cu si despre marele sportiv roman Ivan Ivan Patzaichin (Editura Vellant) si “Miracolul baietilor”, a lui Michael Gurian (Editura Trei).

Carte on my list

Joan Didion

  1. Vreau sa vad doua documentare: Joan Didion, “The Center will not hold”, regizat de nepotul sau, Griffin Dunne, (https://www.netflix.com/ro-en/title/80117454) si “Franca: Chaos and Creation”, despre una dintre cele mai vizionare si creative femei din istoria modei, Franca Sozzani, asociata cu 3 decenii de Vogue Italia: https://www.netflix.com/ro-en/title/80147971. Documentarul este realizat chiar de fiul Francai Sozzani, Francesco Carrozzini.

Franca Sozzani

Suprainfinit Gallery

Suprainfinit Gallery

  1. Voi merge la Suprainfinit Gallery / http://suprainfinit.com/exhibitions?present, la Sandwich Gallery, @sandwich.gallery si la Galeria Posibila, http://www.posibila.ro, ca sa vad expozitiile vernisate in aceasta perioada.
Sandwich Gallery

Sandwich Gallery

  1. Voi lucra la proiectele colaborative pe 2018: cartile de joc cu designeri romani, o noua serie de carnete – de aceasta data, “Intalniri inaltatoare” si o noua serie Book Cover Tee, pentru adapostul de animale abandonate Iubirrre.

colaj

 

  1. Voi face colaje cu Avi si prietenii sai, o buna ocazie sa imi fac ordine in revistele adunate in doua teancuri imense.
  1. Ma voi duce macar de doua ori la yoga, la World Class, cu Sorina Fredholm sau cu Ana Popescu, ce isi tine cursurile din Romania la pawan Yoga Studio (Str. Popa Savu nr. 65, aproape de Statuia Aviatorilor) – https://www.facebook.com/PawanYogaStudio/.

Il Locale me 2

  1. Ma voi vedea cu toti oamenii dragi mie, mai ales cu cei pe care i-am vazut mai mult in social media in acest an.

Astea sunt planurile mele de vacanta si tare as vrea sa se intample tot ce am scris mai sus.

Un an minunat va doresc, dragelor si dragilor!

Il Locale, vedere de pe terasa de pe malul lacului

Il Locale, vedere de pe terasa de pe malul lacului

 

Surse foto: http://www.anothermag.com, https://www.vogue.com/article/franca-sozzani-obituary, https://bucharest.io/places/sandwich/, arhiva personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here