My weekend movie, Kyra Kyralina

10687418_826926030672722_4621819136953864653_o

Prietenul Catalin Anchidin, acest tanar magician al PR-ului de film din ultimii ani s-a ocupat de promovarea filmului “Kyra Kyralina”, intrat in cinematografe la inceputul lui septembrie. Trebuie sa imi fac timp sa il vad, mai ales ca asa voi rememora cu placere perioada mea adolescentina in care am citit nuvela lui Panait Istrati.

Regia: Dan Pita. Actori: Iulia Cirstea (pe care am vazut-o in campanii internationale Armani, Pepe Jeans, Gianfranco Ferre Jeans, Agatha Ruiz de la Prada, Pull and Bear, Mango, L’Oreal, Garnier sau pe copertile revistelor Vogue, Elle sau Marie Claire), Iulia Dumitru, Stefan Iancu, Corneliu Ulici, Florin Zamfirescu, Andrei Runcanu, Ovidiu Niculescu.

Filmul a fost produs de Castel Film, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei si al Societatii Romane de Televiziune, cu participarea BV McCann Erickson, Raiffesen Bank Romania si Timisoreana.

Imaginea: Dan Alexandru, muzica poarta semnatura Adrian Enescu iar costumele au fost realizate de Oana Paunescu.

Legat de Dan Pita, recunosc ca cel mai frumos film regizat de el si unul dentre preferatele mele produse de scoala romaneasca de film pre revolutie este “Pas in doi”, vazut la cinematograful din Campina cand eram in clasa a VIII-a.

Trailerul “Kyra Kyralina”:

https://www.youtube.com/watch?v=-NTuhI0SUqY

 

Vizionare placuta!

 

sursa de inspiratie foto: Catalin Anchidin


Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here