READING

Vanessa Paradis, superba pentru H&M

Vanessa Paradis, superba pentru H&M


Cred ca ati aflat deja ca Vanessa Paradis (nascuta la 22 decembrie 1972) este imaginea colectiei Conscious H&M (piese eco, simple, lejere). Ma bucur ca cei de

la H&M s-au gandit la Paradis pentru aceasta promovare, pentru ca intotdeauna a abordat un stil lejer, cu piese vintage combinate cu “basics”, cu un aer elegant, pe gustul meu.

Colectia va fi lansata si in Romania la finalul lunii martie si abia astept, pentru ca vreau sa imi cumpar acesti pantaloni, care se asorteaza perfect cu tricourile mele MURMUR, 109 si Le Petit Indigent.

In materialul primit de la Diana

Tofan de la H&M Romania am citit ca in paralel cu campania Conscious va incepe si o actiune desteapta de colectare a pieselor vestimentare scoase din uz. Asa ca puteti veni la cumparaturi in toate magazinele H&M cu hainele de care nu mai aveti nevoie (indiferent de brand) si pentru fiecare sacosa plina cu haine veti primi cate un voucher H&M de cumparaturi.

Aici este si filmul de making of al campaniei.
http://www.glamoursister.com/hm-conscious-collection-vanessa-paradis-ist-das-neue-gesicht-2013/

Ne vedem la H&M la finele lui martie!

Surse de inspiratie: H&M Romania, http://www.glamoursister.com, http://www.saramelleri.com, http://visuell.ro, http://www.hollywoodbackwash.com, http://www.imageamplified.com, http://karabanana.blogspot.ro


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here