Un loc frumos unde vreau sa dejunez

Astazi scriu despre un restaurant la inaltime despre care am aflat de la prietena mea, talentata Ruxandra Chiurtu (unul dintre cei mai inventivi si mai premiati oameni de marketing pe care ii cunosc si care a facut minuni cu editia National Geographic Romania acum cativa ani).

Locanta se numeste Silk Sky Bar si este in centrul Bucurestiului, pe strada Nistor Ion la numarul 4. Aici este pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/SilkSkyBar

 

Marele atu al locului este privelistea superba asupra Teatrului National, Spitalului Coltea si acoperisurilor cladirilor vechi din zona. Chef Executive Pippo este pe jumatate sicilian si jumatate toscan, asa ca preparatele sale sunt din ambele bucatarii. O sa incerc pastele de casa ale lui Pippo, asezonate cu un vin bun.

Joia, vinerea si sambata au loc acolo seri de jazz.

 

Ne vedem la Silk Sky Bar!

 

Surse de inspiratie foto: Silk Sky Bar


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here