Spun nu testarii pe animale

Andreea Nitoi, prietena Cerinei si putin din Cerina

Aseara am participat alaturi de prietenele mele de la Molecule-F, Cerina Ratiu si Mirela Bucovicean (in fotografiile de mai sus, cu "capete" din plus de iepure chic), la unul dintre cele mai frumoase evenimente ale acestei veri, organizat de Lush, Fundatia Vier Photen si Green Revolution la Roaba de Cultura din Herastrau. A fost un picnic cu oameni frumosi si catei minunati, cu un concert minunat Mike Godoroja & Band, cu vedete, Laura Belecciu (care a venit insotita de superbul Whiskey), Adriana Chiper de la Eventures, Stephan Pelger (acompaniat de alintatul Pishti), Ovidiu Muresanu de la Reader’s Digest, Monica Davidescu, Bodo de la Pro Consul. Sigur au mai fost acolo cunoscuti, dar nu asta este important, ci faptul ca ma bucur ca se intampla tot mai des astfel de evenimente. Demonstatia cu catei gasiti pe strada, folositi drept prieteni de nadejde pentru copii cu dizabilitati m-a facut sa plang la gandul ca aceste animale sunt cei mai buni prieteni ai nostri si multe dintre ele au parte de o soarta oribila.

Bravo Lush pentru idee, bravo Denis Radu pentru organizare, mai vin. Si sper sa vad in curand scris pe toate ambalajele produselor cosmetice pe care le folosesc textul „against animal testing”. Pe mine Lush m-a cucerit de ani buni.

Laura Belecciu & Whiskey, care a fost intr-o forma maxima

Stephan Pelger si Pishti, care s-a simtit foarte bine pe faldurile fustei din matase Ana Alexe purtata de Mirela Bucovicean.

Denis Radu si o parte din echipa Lush Romania.

fosti maidanezi, actualmente antrenati ca sa bucure copiii.

concert & oameni frumosi & inghetata Napoca, savurata din belsug.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here