READING

It smells like fresh coffee spirit in here

It smells like fresh coffee spirit in here

deschidere-mare

Saptamana trecuta vorbeam cu o prietena ca una dintre placerile mele supreme este sa imi beau cafeaua pe terasa. Asa cum un copil abia asteapta sa se joace in parc dupa scoala, si eu imi pregatesc cafeaua de dimineata, dupa ce il pregatesc pe Avi pentru scoala si apoi ii scot la plimbare pe cateii familionului, Clint si Shlomo. E yum sa miroasa a cafea in casa (da, suna cliseistic, dar chiar asa este) si apoi sa ies in aerul rece si matinal si sa imi incep ziua cu cititul stirilor, Instagram, emailuri si musai my FaceTime moment cu mama.

urban-nespresso-mihaela-glavan

urban-nespresso-mihaela-glavan

Am deja un aparat Nespresso iar acum sunt intr-o dilema tehnologica: sa imi iau un Nespresso CitiZ si sa il cadorisesc pe cel de acum (un clasic care merge perfect)? Pot sa va spun ce m-a atras cel mai mult la CitiZ, in afara designului inspirat de grandoarea estetica a marilor orase? Faptul ca CitiZ by Nespresso face parte din gama espressoarelor care consuma cu 40% mai putin decat cele din Clasa A. Aparatul are oprire automata, tehnologie care se incadreaza perfect in abordarea responsabila pe care compania o are de-a lungul tuturor proceselor de productie implicate (de la grija fata de fermieri, pana la grija fata de siguranta consumatorului).

Ma asteptam la aceasta grija pentru compania care, de la inventarea sistemului aparat-capsule Nespresso (acum 30 de ani) reuseste de fiecare data sa surprinda cu modele de aparate cu un design memorabil sau amestecuri ingenioase de sortimente.

Dar, mai presus de toate, ce imi place la Nespresso este sistemul atat de simplu de DIY in a pregati cafeaua: o joaca de oameni mari, de la alegerea capsulei de cafea si pana la momentul in care imi inmoi biscutii bio cu unt in crema de culoarea alunei, dovada unui espresso de calitate, care sigileaza aromele in ceasca si rezulta in urma extractiei cafelei la presiun de 19 bari.

detaliu-aparat

citiz-mihaela-glavan

citiz-mihaela-glavan

citiz-mihaela-glavan-2

Urmaresc de ceva vreme campaniile Nespresso si asocierile brandului cu proiecte din zona culturala. Luna trecuta am participat la evenimentul de lansare a colectiei toamna-iarna a Mihaelei Glavan. Una dintre piesele editiei (o pereche de pantofi) a fost inspirata de aparatul CitiZ by Nespresso; o potrivire foarte buna, avand in vedere ca tema colectiei Mihaelei este in acelasi tandem cu linia aparatului de cafea: “un manifest artistic dedicat omului modern, urban, si pasilor lui in Marele Oras”.

CitiZ este, intr-adevar, un omagiu adus modernitatii, evolutiei, dar si tuturor elementelor fara de care nu ar exista toate acestea: iubirea, libertatea, dorinta de a invata, de a construi si a experimenta.

citiz-si-mihaela-glavan-set-up

citiz-si-mihaela-glavan-set-up

CitiZ by Nespresso se gaseste in varianta alb, rosu sau negru si il gasiti in boutique-ul Nespresso din Calea Dorobanti 210, in Baneasa Shopping City, la parter sau il puteti comanda la Centrul Customer Care Nespresso – 0 800 008 300 (apel gratuit) – si online de pe www.nespresso.ro.

Pana la jumatatea lunii ianuarie, la cumpararea oricarui aparat de cafea Nespresso – inclusiv a noului aparat CitiZ by Nespresso – clientii primesc un voucher in valoare de pana la 250 de lei care poate fi valorificat in cadrul Nespresso Boutique, online sau la Centrul de Relatii cu Clientii pentru achizitionarea de cafea si accesorii.

cu-sabina-calu-si-adriana-chiper

cu-sabina-calu-si-adriana-chiper

#Nespresso #MihaelaGlavan #CitiZbyNespresso

pe-wish-list-ciocatele-cu-aripi

pe-wish-list-ciocatele-cu-aripi

me-and-citiz-machine

me-and-citiz-machine

Surse foto: McCann Romania, Mihaela Glavan, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here