Scoala de la NAKED PR

Astazi scriu despre un proiect cu aroma de caiet dictando si cerneala: NAKED PR, care va incepe in data de 21 octombrie.

A fost asa: Prietena Adriana Chiper m-a recomandat in aceasta poveste, organizata de Adelina Bortan si Raluca Cristea, doua tinere extrem de muncitoare si determinate, care stiu sa spuna “multumesc” si “te rog” cu o candoare fantastica si  care si-au propus sa organizeze workshop-uri pe cateva teme care, in opinia mea, nu pot exista una fara cealalta.

Cultural & Arts PR, un curs amplu ce cuprinde PR-ul pentru carte, librarie si cultura urbana, tinut de Anca Danila de la Carturesti; PR-ul pentru film, un curs tinut de amicul Catalin Anchidin de la Parada Film si cursul de PR pentru galeriile de arta, tinut de Irina Milenkovici (“Fisher & Milenkovici) si Suzana Vasilescu (Galeria Nicodim).

Cursul de Business PR va fi predat de Mirela Bucovicean (Molecule-F), cel de Celebrities PR de Adelina Bortan iar cursul de Fashion PR va fi sustinut de Ana Bucur (Gucci) si de mine, in tandem.

E simplu: Nu poti sa promovezi moda daca nu ai cunostinte de cultura (mai mult decat generala), daca nu stii cu ce se “mananca” un business si nu cunosti lumea celebritatilor in sensul corect.

Prima serie de studenti NAKED PR va invata mult, mult timp de 7 saptamani, cu program de “seral”, o data pe saptamana, de la 18:30 la 21:00, in diverse “sali de clasa” –  locatii hip din Bucuresti.

Daca v-am captat atentia, doritorii se mai pot inscrie pana vineri inclusiv, 18 octombrie, iar detaliile complete cialis pfizer le gasiti pe www.nakedpr.ro

https://www.facebook.com/pages/NAKED/285046251553680

La scoala cu noi! ( eu voi participa in calitate de studenta la toate cursurile colegilor mei). Abia astept!

Surse de inspiratie foto: NAKED PR, https://www.facebook.com/pages/NAKED/285046251553680

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here