READING

Sampanie pentru Bogdan Dumitrache

Sampanie pentru Bogdan Dumitrache

order usa viagra online

Astazi este ziua lui Bogdan Dumitrache, care la numai 36 de ani se poate mandri cu o frumoasa cariera in lumea filmului.

Pe Boogie (asa il cunoaste toata lumea) l-am cunoscut in perioada Saatchi & Saatchi, prin fosta mea colega de la PR, Diana Doni, care ii fusese colega de facultate. Intamplarea a facut ca la scurta vreme dupa aceea, Boogie si Dragos Bucur sa-si deschida Frame, da, clubul cel mic si hip de la Piata Romana, unde am organizat primul meu eveniment de la revista Tabu, in iunie 2006, cu o zi inainte de concertul Depeche Mode de la Bucuresti. Imi amintesc si acum cum am petrecut o dimineata intreaga impreuna cu Boogie si Robert Ratiu (acum, redactor sef adjunct la Beau Monde), amenajand clubul cu tematica Depeche. Tot la Frame, si tot in aceeasi formatie am organizat aici si primele doua Oscar parties, in 2007, respectiv 2008. Boogie jucase deja in cateva filme cu priza la public, “Trafic”, “Moartea domnului Lazarescu”, “Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii”, dar credeti-ma ca se misca cu un mare talent in clubul sau si muncea cot la cot cu intreaga echipa, fara aere de vedeta. Si asa l-am pus pe Boogie in lista mea de oameni pe care m-am bucurat ca i-am intalnit. Apoi ne-am intersectat pe la evenimente, in diverse proiecte, printre care o galerie-bar de pe Lipscani si “Din Casa”, un loc in care am mers de fiecare data cu placere. Si au mai urmat filme cu Boogie, vazute si placute: “Portretul luptatorului la tinerete”, “Din dragoste cu cele mai bune intentii”, serialul “In deriva” iar pe lista mea este si premiatul cu Urs de Aur la Berlin, “Pozitia copilului”, pe care nu mi-am facut curaj inca sa-l vad.

Boogie e un om minunat si un actor din generatia tanara pe care ma bucur ca il cunosc si sper sa-l mai vad in multe filme in viitor.

La multi ani, Boogie!

Surse de inspiratie: Harper’s BAZAAR Romania, Alex Galmeanu. On my instagram.

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here