READING

Sambata si duminica mergem la Marche de Noel

Sambata si duminica mergem la Marche de Noel

Amicii Mihaela Muresanu si Dan Piersinaru ne asteapta pe toti la cea de a patra editie “Marche de Noel” de la The Ark (strada Uranus numarul150). Se intampla sambata si duminica, 15 & 16 decembrie.

Cei care sunt familiarizati cu acest targ stiu deja ca pe langa designerii consacrati sunt promovate in fiecare an noi talente iar eu am gasit de fiecare data cadouri minunate pentru familia mea

si pentru prieteni.

Iata ce veti gasi la editia de anul acesta : Omnivore’s Dilema, “Amarui de Ciocolata”. Carla Szabo, Lady Magpie, The Awesome Project, Andreia G. Popescu, Alis Lalu, Alina Carp, Moogu, Ostra Berdo, atelier 44, Maria Filipescu, Ioana Enache, Noha Nicolescu, Expression, Romana Topescu. Fe[Male] by Mirela Fraser, Berenike hats, Lo Spaccio, Demoiselle&Oana Big, Ciprian Vrabie. Ana Wagner, Anca Fetcu, Raluca Arnautu, “Luna de pe cer”, Irina Neacsu, Lightsquare si Agnes Kezseg. Plus atelierul de pictura pe portelan Villeroy&Boch. Am lasat la final un moment care se anunta foarte cool, prezenta designerului Olah Gyarfas care se afla in spatele proiectului Patzaikin, cu un preview al colectiei de primavara 2013.

Costul unui bilet de acces la targ costa 10 lei. Este deschis intre 10:00-20:00. Intrati si pe pagina oficiala de promovare a targului, ca sa fiti la curent cu tot ce mai apare nou si sa vizionati fotografiile cu personaje cu barbi, o idee creativa si simpatica.

http://www.facebook.com/events/186415604784622/

Va doresc cumparaturi cat mai placute!

Albumul meu inspirat de “Marche de Noel”

Bette Davis

o vedere vintage simpatica

Brigitte Bardot la cumparaturi

Jane Birkin & Serge Gainsbourg la cumparaturi

Shirley Temple & bradul de Craciun

Surse de inspiratie: Marche de Noel, http://kitschandstitchfair.blogspot.ro, http://knitterfromthepast.blogspot.ro, http://www.art.co.uk, http://collectibles.about.com, http://www.laughingravy21.com, http://joancollinsarchive.blogspot.ro, http://martingrams.blogspot.ro

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here