Politia modei made in Romania


Vinerea trecuta m-am instalat in fata televizorului, flancata de cei doi catei ai mei, Clint & Shlomo si am savurat prima editie a emisiunii “Politia modei”, de pe Antena 2.
Stiam despre emisiune deja de vreo luna de la prietenul Ovidiu Buta si abia am asteptat-o. Recunosc ca ma uit cu mare placere pe E! Entertainment, la “Fashion Police”, cu divina Joan Rivers & Co.
Asadar, nu m-am miscat de pe canapea decat ca sa-mi mai fac o cafea cu lapte si sa-mi iau din frigider o savarina de la Ana (in pauzele de reclama). Mi-a placut Ovidiu Buta, desigur, cu felul lui fantastic de a critica, “fara sa i se miste un muschi pe fata” (vorba lui Mihai Ursa). Mi-au placut invitatii, Ana Maria Morodan de la http://highstreetcardigans.com

si Stephan Pelger, care sunt doi minunati (le ador accentele ardelenesti, i-as lasa sa vorbeasca ore in sir).

Dar, dar, dar, trebuie sa recunosc ca in locul Oanei Mares o vad pe Irina Milenkovici de la Artmark. Are charisma, este spumoasa si ar face o echipa fantastica cu Ovidiu Buta. Sunt din acelasi film.
Draga producatorule de la “Politia modei”, crede-ma, Irina Milenkovici & Ovidiu Buta ar ridica cotele audientei sus, sus, tot mai sus.
Iar aici este o lista cu cei pe care mi-ar placea sa ii vad invitati in urmatoarele emisiuni:
Cristina Pop si Lili Misaila de la Antz Communication/ http://www.eroiiromanieichic.ro/ http://www.1000desfaturi.ro. Amandoua in aceeasi emisiune, sunt geniale si impreuna cu Ovidiu ar face un super show.
Pe Mirela Bucovicean de la http://www.molecule-f.com in tandem cu Radu Mada.
Pe Miruna Micsan de la http://www.andreearaicu.ro si Luana Pesa de la Viva si Cristina Stanciulescu (Ringier).
Pe Ada Teslaru si Maurice Munteanu
Pe Marian Palie
Ma mai gandesc si mai scriu, data viitoare.
A, si mai am o dorinta: atat cat va mai prezenta emisiunea, Oana Mares sa fie imbracata de Ovidiu Buta, in tinute chic si da, neaparat sa vina un hair stilist care sa ii schimbe coafura si un make up artist care sa o fardeze adecvat.
Pana atunci, astazi la 19:30 voi urmari “Politia modei”, acompaniata de cainii mei cei fashionisti si simpatici & un smoothie de grapefruit, ca sunt la dieta de primavara.
Vizionare placuta va doresc!

Surse foto: http://www.alo-moda.ro, Molecule-F


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here