READING

Placeri colorate si matinale

Placeri colorate si matinale

Da, sunt in Campania “Traiesc Frumos” initiata de Baneasa Shopping City, locul in care, spre norocul meu, imi gasesc de fiecare data toate brandurile dragi.

Intr-o cronologie fireasca, timp de cinci saptamani va voi face cunostinta cu tot ce imi place mie si gasesc in magazinele din buy cialis without rx Baneasa.

Incep cu necesarul meu de ingrijire, toate cremele si produsele de beauty. Majoritatea sunt de la Sephora si nu sunt foarte multe, dar le folosesc deja de ani buni si fac parte din ritualul meu matinal care ma pregateste pentru o zi lunga de intalniri, evenimente si alte activitati placute.

Pentru baie sunt mousse-urile brandului propriu Sephora, iar preferatele mele sunt cel cu toffee-caramel si cel cu ciocolata.

Deodorantul este Bocage de la Lancôme, il folosesc deja de peste cinci ani si chiar nu distruge hainele, sa stiti.

Apoi urmeaza serumul si crema de ochi de la Dior si pentru ca folosesc un machiaj natural, preferatele mele sunt anticearcanul si pudra de la Benefit San Francisco. Le-am descoperit in aceasta vara si sunt absolut minunate.

Oja reprezinta pentru mine o bijuterie si aleg mereu nuantele de rosu, pentru ca din octombrie si pana prin luna mai in outfiturile mele zilnice predomina negrul si gri-ul. O pata de culoare este punctul de atractie in acest tablou usor sever si penru asta am noroc cu ojele de la Dior si MAC. Si daca tot am mentionat MAC, m-am indragostit de unul dintre rujurile din campania Rihanna pentru MAC si merg in curand sa il achizitionez.

Ati facut cunostinta cu produsele mele preferate de ingrijire din Baneasa Shopping City.

 

Va doresc un weekend plin de intamplari fericite si frumoase si inainte de a porni la cumparaturi la mall, fiti eficienti si vizitati inainte link-urile de mai jos. Gasiti info de ultima ora despre tot ce apare nou la mall-ul meu preferat din Bucuresti.

http://www.baneasashoppingcity.ro/ro/evenimente/item/1002-traieste-frumos

https://www.facebook.com/BaneasaShoppingCity

 

Pe curand!

surse de inspiratie foto: arhiva foarte personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here