READING

Olimpiada mea, cu pictoriale sportive frumoase

Olimpiada mea, cu pictoriale sportive frumoase

Aseara am urmarit ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra. M-am bucurat de un spectacol fantastic, incarcat de optimism si muzica buna in cel mai minunat stil englezesc. La un moment dat imi doream sa nu se mai termine.

Aveam deja programat ca sa scriu astazi despre echipa spadasinelor Romaniei si o fac acum cu cea mai mare placere. In urma cu exact sase ani, pe cand lucram la revista Tabu, o mare parte din echipa olimpica de astazi a aparut in revista, intr-un pictorial superb realizat de Maria Alexe si fotografiat de Cosmin Bumbut. Ioana Hodoiu a fost cea care le-a luat interviu campioanelor, pe atunci cele mai tinere sportive la aceasta categorie, care luau medalii peste medalii in competitiile internationale. Pictorialul a aparut in editia de septembrie a revistei si cum imaginile nu au fost urcate pe site-ul revistei, am fotografiat cu i-phone-ul fiecare imagine in parte. La realizarea acestui pictorial au mai contribuit Roald Aron (pe atunci asistentul foto al lui Bumbut) si minunatul Cristian Petrescu, unul dintre cei mai buni oameni de productie pe care i-am cunoscut. Asa se castiga medaliile, in echipa.Tinutele purtate de campioane au fost selectate de Maria de la Andreea Badala si Irina Schrotter.

Le urez succes spadasinelor si sa se intoarca acasa cu amintiri frumoase, este tot ce conteaza!

Ana Maria Branza

Anca Bacioiu Maroiu

Iuliana Maceseanu, care astazi este antrenor de scrima in Anglia si isi sustine fostele colege la olimpiada.

Loredana Iordachioiu

Loredana Iordachioiu a mai pozat in urma cu un an pentru un calendar, invitata de spadasina Natalie Moelhaussen, alaturi dxe alti colegi sportivi. Fotograf: Philippe Kerlo. Banii obtinuti in urma vanzarilor calendarului au fost donati unei fundatii de ingrijire a copiilor aflati in dificultate. foto: Loredana Iordachioiu (dreapta) si Herve Edongo.

Mi-ar placea sa vad mai des pictoriale fashion cu sportivi romani in revistele noastre sau pe site-urile fashion cool. In aceasta vara m-am bucurat sa vad pictorialul realizat de Marian Palie pentru revista Tabu si fotografiile Macri Studio cu sportivii romani surprinsi in timpul antrenamentelor, aparute in gazeta speciala The One din editia de iulie a revistei.

Si stiti ce mi-ar mai placea? Sa vad un pictorial de moda cu echipa Special Olympics Romania. Ar fi tare frumos.

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here