READING

O lista curajoasa de Craciun si toata din Baneasa ...

O lista curajoasa de Craciun si toata din Baneasa Shopping City

Dupa ce am terminat cu lista de cumparaturi pentru prietenii mei si pentru mama, este timpul sa o pregatesc pe a mea. Iar tema de anul acesta este in ton cu filmele de la Hollywood din anii de glorie si opulenta.

Asadar, lista mea cuprinde asternuturi de pat de la Simona si de la Zara Home, un capot roz de la Simona (din matase, o sa-l port si la vara, pe strada, o sa vedeti); lumanari de la Zara Home si poate si un sfesnic opulent, si tot de la Zara Home, lampa in forma de ananas pe care au ridicat-o deja in slavi prietenii Ana Morodan si Maurice Munteanu; lenjerie de la I.D.Sarrieri, ciocolata si champagne si albume de fotografie de la Diverta.

Va reamintesc ca Baneasa Shopping City este in plina campanie: daca fotografiati un produs dintr-o vitrina in valoare de pana la 500 de lei si urcati fotografia pe site-ul  http://www.baneasashoppingcity.ro/cadouldecraciun/, puteti avea norocul sa castigati.

Va tin pumnii si ne vedem la cumparaturi.

A, si vizitati des http://baneasashoppingcity.ro/cadouldecraciun/

Pentru ca aici puteti sa fiti la curent cu toate evenimentele speciale de sezon.

Cumparaturi placute va doresc, este una dintre cele mai frumoase perioade ale iernii.

Surse de inspiratie: http://www.fanpop.com, http://www.sarrieri.com, http://www.anamorodan.com

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here