READING

Lista mea de Craciun din Baneasa Shopping City

Lista mea de Craciun din Baneasa Shopping City

Dragii mei, nu stiu in ce faza sunteti cu listele voastre, dar eu mi-am pregatit-o pe a mea inca de la inceputul lui noiembrie.

Pentru anul acesta mi-am propus sa fiu mai cumpatata, asa ca am ales 10 piese pe care sa mi le fac cadou sau sa le fac ofer prietenilor dragi.

Incep cu caciula din blana artificiala de la Accessorize (parter) – pentru mine.

Urmeaza slipul cu talie inalta I.D. Sarrieri, tot pentru mine. (l-ati vazut in deschidere).

Apoi sunt pantalonii de pijama, cu flori, de la Zara Home (pentru diminetile in care ies in graba la plimbare cu cateii mei dragi). Si tot de la Zara Home, recipientul pentru sapun lichid si lumanarea cu bust de compozitor (nu m-am prins inca cine este, dar seamana cu Beethoven) – cadouri pentru doua prietene speciale.

Si perna “Madame Butterfly”, cum am numit-o eu.

La H&M, jacheta-capot din catifea neagra – una pentru mine si una pentru mama.

La Diesel, tricoul din editia speciala, cu un mesaj cu care am rezonat din prima: “In write my own story”.

La Tommy Hilfiger (etajul 1), camasa cu imprimeuul basset-ului mascota al brandului, este adorabila!

Si la magazinul Simona (etajul 1), a doua perna preferata, Yves Delorme, care ma duce cu gandul la o completare a celei de la Zara Home.

Iar la final, pentru mine si pentru prietenele mele amatoare de masaje si bai lungi, sapunurile solide si sarurile de baie de la Lush Cosmetics (etajul 1).

Daca va pregatiti lista de cadouri de Craciun, va anunt ca incepand cu 20 noiembrie Baneasa Shopping City are o promotie interesanta de Craciun: fotografiati un produs dintr-o vitrina in valoare de pana la 500 de lei, urcati fotografia pe site-ul  http://www.baneasashoppingcity.ro/cadouldecraciun/

si poate ca aveti norocul sa il si castigati.

Multa bafta si vizitati din cand in cand http://baneasashoppingcity.ro/cadouldecraciun/ pentru a fi la curent cu toate minunile de Craciun promovate aici.

Mult succes si pregatiri linistite pentru sarbatori!


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here