La Baby Spa Aviatiei

Pentru cei care au auzit deja de conceptul Baby Spa, iata ca intr-o luna va fi deschis publicului larg si Baby Spa 2, parte din Aviatiei Wellness Center 9 ( Str Soldat Pripu Gheorghe 22 A), un club pentru copii si parintii acestora, cu activitati numai bune de incercat: balet, karate, aikido, kangoo jumps junior, yoga.

Spatiul de joaca de la etaj este imens (l-am vizitat in urma cu o saptamana). Se numeste Smart Kids Arena si se intinde pe o suprafata de 800 de metri patrati, gandit pe categorii de varsta – conceptul de kids clubing. Aici vor fi organizate evenimente cu rol educativ, dar si petreceri aniversare iar parintii isi pot supraveghea copiii dintr-un hol dotat cu un mini bar si fotolii comode. Tot parintii se vor bucura in aceasta locatie de un Cybex GYM, o plaja artificiala, o salina si o piscina cu cromoterapie, aerobic, zumba si dans, o zona SPA cu saune, jacuzzi si cabinete de masaj. Centrul este dotat si cu un teren de tenis situat pe acoperisul cladirii si cu o piscina in aer liber.  Am vizitat si vestiarele si vor arata foarte cool, din fotografiile de mai jos puteti sa va faceti  o idee despre cum va arata acest loc aerisit peste numai o luna.

Tineti minte adresa: Baby Spa. Wellness Center Aviatiei. Str Soldat Pripu Gheorghe 22 A.

 

surse de inspiratie foto: Baby Spa, arhiva personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here