READING

Inceput de saptamana cu Caudalie Beauty Elixir

Inceput de saptamana cu Caudalie Beauty Elixir

In urma cu un an scriam pe blogul Cristinei Bazavan despre experienta mea Caudalie de la Bordeaux si despre cum acest brand m-a castigat din prima cu cateva dintre produsele sale obtinute din minunile oferite de samburii de struguri albi.

Printre aceste produse se afla si Caudalie Beauty Elixir, pe care l-am folosit toata vara pentru a ma refrisa in zilele toride si pe care il folosesc inainte de a-mi fixa baza machiajului meu simplu, de zi.

Ei bine, Mathilde Thomas, una dintre surorile care conduc micul imperiu Caudalie a abordat-o pe americana  L’Wren Scott pentru a crea designul sticlei de beauty elixir, intr-o editie limitata.

Despre L’Wren Scott ati auzit cu siguranta. S-a nascut in anul 1967, a fost adoptata de o familie de mormoni din Utah si a fost descoperita la varsta de 17 ani de catre fotograful Bruce Weber. Dupa ce a lucrat ca model (in Europa si in America), L’Wren a semnat costumele din cateva filme sonore: outfiturile lui Sharon Stone in “Diabolique”, pe cele ale lui Nicole Kidman in “Eyes Wide Shut” si costumele din “Ocean’s Thirteen”. L’Wren Scott este iubita lui Mick Jagger de mai bine de 12 ani si daca ma uit la pozele gasite pe Google, in toate are o mina foarte optimista, asa cum imi place mie.

Revenind la colaborarea lui Scott cu Caudalie, Beauty Elixir a fost lansat in anul 1996 si a fost inspirat de apa de frumusete folosita de catre Isabela a Ungariei (in secolul 17). Pe langa extractul din struguri, apa de frumusete contine si extracte naturale din smirna, menta, rozmarin, flori de portocal si de trandafir. 99,40% ingrediente naturale. Beauty Elixirul este recomandat pentru fixarea machiajului si pot sa va mai spun ca este foarte, foarte util atunci cand suntem obosite. Ofera pielii  luminozitate si prospetime. Fresh, Fresh si natural.

Editia limitata  Beauty Elixir  Caudalie by  L’Wren Scott se gaseste exclusiv in farmaciile Centrofarm. Poate fi un cadou minunat de Craciun pentru mamele si prietenele noastre bune.

 

Surse de inspiratie foto: Golin Harris Romania, Centrofarm, http://www.glamourmagazine.co.uk, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here