READING

Don’t Kill The Blooms

Don’t Kill The Blooms

deschidere mare

Acum aproape un an (sa fi fost prin luna mai), m-a sunat dragul meu Cosmin Florea ca sa ma invite sa fac parte din teaserul campaniei de lansare a mult asteptatului sau blog, http://www.cosmiq.ro.

2

Organizat cum il stiu (am fost colegi la Harper’s BAZAAR), Cosmin a programat sedinta foto & video in luna iulie, intr-o scenografie proprie si cu un hashtag in spiritul sau artistic: #DontKillTheBlooms.

Am fost onorata sa ma numar printre protagonisti, alaturi de Cristina Bazavan, Diana Marasoiu, Alexandra Ungureanu sau Cornel Ilie de la Vunk, Mihai Dan Zarug, Veronica Zaharia (Parlor), Ana Morodan, Diana Ionescu, Oltin Dogaru si lista continua (ii gasiti pe toti la rubrica “Blooms” de pe blog, lansat la inceputul toamnei trecute).

by Cosmin Florea

by Cosmin Florea

Cosmiq reprezinta lumea lui Cosmin: oamenii cu care interactioneaza, locurile preferate, colajele si desenele sale. O plimbare pe blogul lui este o adevarata placere vizuala pentru mine si ma inspira de fiecare data. Astazi, de exemplu, fotografia din deschiderea acestei postari m-a convins sa plec la Venetia, in toamna, oras care se afla pe lista mea de “next places”, deja de ceva vreme.

Cosmin Florea

Cosmin Florea

Am tot amanat sa scriu despre blogul lui, din lipsa de timp. Astazi m-am uitat pe geam si am zis ca musai este “the day”, e prima zi adevarata de primavara si trebuie sa fie despre Cosmin’s blooms.

Cosmin, dragule, sa iti fie bine mereu si sa nu te schimbi niciodata!

final material

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here